Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Nihat Yıldırım geçtiğimiz gün düzenlenen “Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi iş dünyası etkinlikleri” konulu toplantıyı değerlendirdi.


MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Nihat Yıldırım ‘’Türkiye'nin prangalardan kurtulması ve hızla yükselmesi için iktidarlarımızın hızlı kararlar almalarını ve uygulamalarını sağlamak zorundayız. Üzerimize düşen en önemli görev ise devlet yönetiminde yasamanın, yürütmenin ve yargının bağımsız yapılanmasını sağlayarak en hızlı bir şekilde faaliyetlerini sürdürmelerini sağlamaktır. Milletimizin özgür iradesine darbe vurulmasını, milli irademizin istikrarsız olmasını, yürütmede bürokrasinin olmasını ve yargıda hukuksuzluk olmasını istemiyoruz. Bu sebeple 16 Nisan’da, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçmek için yapılacak olan referandumun ülkemizin güçlenmesi ve vesayet odaklarından kurtulması yolunda atılan önemli bir adım olduğuna inanıyoruz’’ dedi.


Başkan Yıldırım sözlerine şöyle devam etti; Kentleri değerlendirirken sosyal ve kültürel faaliyetleriyle beraber siyasi ve ekonomik üstünlüklerine bakılır. Hamdolsun ki bu vasıflardan fazlasını taşıyan Gebze’miz için yatırımları artırmak, iş hayatımızın sektörel sorunlarını tespit etmek ve çözüm önerileri sunmak amacı ile iş adamlarımızı yeni pazarlarla buluşturmak gayesiyle bir dizi çalışmalar başlattık. Bu kutlu millete yerinde durmak, oturmak, olana bitene sessiz kalmak yakışmaz. Türkiye’yi bölmek isteyenlere karşı bir seferberlikteyiz. Terörde de, ekonomide de seferberlikteyiz. Ülkemizin birliği ve beraberliği için herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor’’dedi

Yıldırım’ “Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi iş dünyası etkinlikleri” konulu toplantımıza katılan başta Maliye Bakan Yardımcısı Dr.Cengiz Yavilioğlu, AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, GTO Başkanı Nail Çiler ve çok sayıda STK üyelerine ve katılım sağlayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür eder, şükranlarımı sunarım’’dedi.