Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Niğde Yürütme Kurulu ziyaretlerine devam ediyor.

Haziran 2014’te Niğde Temsilciliğini kurarak çalışmalarına başlayan Niğde MÜSİAD dün bir takım ziyaretlerde bulundu.

Ziyarette; Müsiad Başkanı Hüsamettin Gümüştepe, Yürütme Kurulu Üyeleri  Şerafettin Aydoğan, Can Demiryel, Mücahit Umucu, İsmail Karanfil, İsa Alpat bulundu.

Görevine yakın zamanda atanan Niğde İl Sağlık Müdürü Yılmaz Yücel ve Başsavcı Ahmet Tekne’yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Niğde Garnizon Komutanı Jandarma Albay Ufuk Nayır’ı da makamında ziyaret eden MÜSİAD yetkilileri istişarelerde bulundular.

Ziyaretler hakkında açıklamada bulunun Müsiad Niğde Başkanı Hüsamettin Gümüştepe: ‘’ MÜSİAD olarak Niğde’deki tüm resmi kurum ve sivil toplum kuruluşları ile işbirliği sağlamak amacıyla kurumlara ziyarette bulunuyoruz. Bu ziyaretlerimize devam edeceğiz. Bugün Niğde İl Sağlık Müdürümüze, Başsavcımıza ve Garnizon Komutanımıza bir ziyaret gerçekleştirdik. Ziyaretlerimiz çok olumlu geçti. Kurum yetkililerimizle yaptığımız görüşmelerde daha kaliteli bir hizmetin sağlanabilmesi için herkesin ve herkesimin sorumluluklarını konuştuk. Niğde’nin sorunları çözecek, gelişmesine katkı sağlayabilecek, önünü açacak projelerde lokomotif görevi yapmak istiyoruz. Üye kayıtlarımız devam ediyor. Müsiad ailesine katılmak isteyenler Derneğimize müracaat edebilirler. Biz ülkemizin büyümesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyor bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz’’ dedi.








Editör: TE Bilişim