Niğde’nin en çok okunan haber sitelerinden bir tanesi olan borhaber.net haber sitesi Kapadokya Nevşehir İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti üyesi oldu.

 

KAPİMED Nevşehir’de olduğu gibi İç Anadolu Bölgesinde de ciddi anlamda destekler görmeye başladı. Niğde’nin Bor ilçesinde yayın hayatına devam eden ve Niğde’nin en çok takip edilen haber sitelerinin başında gelen borhaber.net haber sitesi de KAPİMED ailesine katıldı.

 

KAPİMED Başkanı Coşkun Sağlamdin yaptığı açıklamada Nevşehir’de olduğu gibi çevre illerde de büyük ilgi gördüklerini ve kendilerine gösterilen ilgiden dolayı da son derece mutlu olduklarını kaydetti. Sağlamdin, ‘’ Nevşehir’de haber sitelerini tek çatı altında toplamış bulunuyoruz. Ancak tüm bunların yanı sıra bizler çevre illerde yayın yapmakta olan haber sitelerini de cemiyetimiz üyesi yapmak için çalışmalar başlattık. Bu kapsamda Niğde’den en çok okunan ve takip edilen borhaber.net haber sitesi sahibi Selim Gökel’de KAPİMED ailemize katıldı. Kendisine bizlerine cemiyetine göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisine KAPİMED olarak her türlü desteği vermeye şimdiden hazır olduğumuz bildirmek isterim. KAPİMED Cemiyetimize borhaber.net haber sitesi hayırlı olsun’’ diye konuştu.

Borhaber.net sahibi ve Genel Koordinatörü Selim Gökel ise yaptığı açıklama da ; İnternet medyası çağın en hızlı büyüyen sektörlerinden birisi oldu. Etkinliği  de aynı paralelde artıyor.  Kapadokya Nevşehir  İnternet Medyacılar Yazarlar ve Gazeteciler Derneği Nevşehir'de kurulu bir dernek, ileriki aşamalarda Orta Anadolu'da  diğer illerde de teşkilatlanıp Federasyon olma çabaları var. 8 yıla yakın kesintisiz yayında olan Borhaber.net sitesi internet haberciliği, internet medyası konusunda bölgemizin tek kuruluşu olan KAPİMED'e üye olmuştur. Dernek üyesi, diğer internet siteleri ile sürekli işbirliği içinde, haber paylaşımı, haber koruma konularında dayanışma içinde olacağız" dedi. 



Editör: TE Bilişim