Ramazan Bayramı nedeniyle yakınlarını ziyaret etmek üzere Niğde'nin Çamardı İlçesine  giden ailenin evi çıkan yangında hasar gördü.


Edinilen bilgiye göre olay, Adana merkez Sarıçam ilçesine bağlı Yeşiltepe Mahallesi'nde meydana geldi.  Sinan Bayhan eşi ve iki engelli çocuğunu alarak Ramazan Bayramı'nda memleketi Niğde'nin Çamardı ilçesine gitti. İki katlı evin ikinci katında oturan Bayhan ailesi evde yokken bugün öğle saatlerinde evde yangın çıktı. Bunun üzerine komşusu Ahmet Çalışkan (68) polise ve itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Ancak evdeki eşyalar kullanılamaz hale geldi.

Bu arada komşuları eve hırsız girdiğini ve yangını hırsızların çıkarmış olabileceğini söyledi. Bunun üzerine evde hırsızlık ve gasp ekipleri de inceleme yapmaya başladı.

Ahmet Çalışkan, birden patlama sesi duyduğunu dışarı çıktığında komşusunun evinin yandığını gördüğünü itfaiyeye haber verdiğini daha sonra yangının söndürüldüğünü belirterek, "Hırsız görmedim ama onlar yapmış olabilir" dedi.

Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.


Editör: TE Bilişim