Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, Yaşlılar haftası kapsamında Bor Ahmet Kuddusi Huzurevi ve Rehabilitasyon merkezini ziyaret ederek Huzurevi sakinleriyle bir araya geldi.

Niğde Valiliği ile Niğde Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü arasında imzalanan iş birliği protokolünün neticesinde Bor Ahmet Kuddusi Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünün iç ve dış cephe boyama işlemleri Niğde Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde kamu hizmetlerini yerine getirmekte olan 4 yükümlüye yaptırıldı.

Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, Denetimli Serbestlik Müdürü Ömer Taşcı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Koca tarafından Bor Ahmet Kuddusi Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Cemil Öztürk nezaretinde rehabilitasyon merkezinde 18-24 Mart Yaşlılar Haftası münasebetiyle, hayatlarını devam ettiren yaşlılarımız ziyaret edilerek Rehabilitasyon Merkezinin iç ve dış cephe boyama işlemleri Niğde Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde kamu hizmetlerini yerine getiren yükümlülerin çalışmalarıyla tamamlanmış olan işler kontrol edilmiş. Yaşlılara Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından hazırlanan hediyeler takdim edildi.

Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez yaptığı konuşmasında; ”Bugün Niğde İlimizde kamu kurumlarında 125 yükümlü kamu hizmeti cezalarını yerine getirmektedir. Bunun sisteme sağladığı katma değerin toplum nazarında da dikkat çekmesi amacıyla bu çalışmayı siz değerli basın mensuplarıyla paylaşmaya değer gördük. Bugün bu huzurevi ve rehabilitasyon merkezinde hayatlarını devam ettiren yaşlılarımızın daha iyi şartlarda, daha nezih ve temiz bir kurumda yaşamaya devam etmeleri bizi oldukça mutlu etmektedir. Bu çalışmalar burada son bulmayacak olup bundan sonraki süreçte de çalışmalarımız karşılıklı işbirliği içerisinde devam ettirilecektir. Burada çalışan yükümlülerimize devam edecekleri çalışmaları için kolaylıklar diliyoruz." diyerek sözlerine son verdi.


 
Editör: TE Bilişim