Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


NEYE OY VERECEĞİZ -2-

NEYE OY VERECEĞİZ -2-


 

Bu gün siyasilerin yaptıklarından ve söylemlerinde bahsedeceğim. AKP üç y ile mücadele edeceğini vaat etti. Bunların hiç birisi ile mücadele etmedi. Yoksulluk dediler, yoksulluk artı. Yolsuzlu dediler kendileri yolsuzluğa bulaştılar. Üstelik yolsuzluk yapanları yüce divana göndermemek için mücadele ettiler. Yasaklarla mücadele edeceğiz dediler. Yasaklamanın alasını yaptılar. Senelerdir geçmişi kötülediler. Hiçbir zaman rejim tartışması yapılmaz iken. Rejim tartışması başlattılar. Bu döneme kadar bu ülkede ayrımcılık yapılmaz iken. Ayrımcılığı adeta bir silah gibi kullandılar. Buraya gelmişken. AKP başkan yardımcılarından Mustafa Şentop AKP'nin hasımları ve muhalifleri Türkiye'nin de hasımları ve muhalifleridir. AKP'ye gönül verenler Türkiye sevdalılarıdır” diye biliyor. Bunun anlamı AKP dışındakiler ve bizim gibi düşünmeyenler Türkiye'nin düşmanıdır demektir. Bu söyleme göre, bende Türkiye'nin düşmanıyım. Ayrımcılıkta bu kadar ileri gittiler. Mehmet Metiner deden zat, bundan önce Türkçülük ayaklarımızın altıdır” demişti. Bu gün kahrolsun Türk milliyetçiliği” diye biliyor. Bu zata hiç kimse sen ne diyorsun? Diyemiyor! AKP içersindeki Türklerde bunu içlerine sindiriyorlar. Ne uğruna? Şahsi menfaatleri uğruna yazıklar olsun. Şimdiye kadar bu ülkede ırkçılık yapılmadı. Tarihin derinliklerinden gelen Türk ırkını yok sayıyorlar. AKP'nin MKYK üyesi profesör deden zat Türk ırkı diye bir ırk yoktur” diyor. Yine eski milli eğitim bakanı Ömer Çelik olmayan Türklüğü oldurmaya çalışıyorlar” diyor. Bu söylemleri ile yine kendileri tezat'a düşüyorlar. Hem Türk ırkı diye bir ırk yok diyorlar. Türklerin kurduğu 16 devletin askeri kıyafetlerini sembol alıp ak sarayda. Bu kıyafetleri giydirdikleri 16 kişilik bir gurup oluşturuyorlar. Ak saraya gelen yabancı devlet adamlarını bunlarla karşılıyorlar. Bu bir tezat değil midir?

Bir ülkenin nüfusunun  % 75'şini teşkil eden bir ırkı yok sayacaklar. Hala bu Türk milleti bunlara oy verecek. Buna insanın inanası gelmiyor. İşte bu seçim bu Türk milleti için çok önemlidir. Ya ırkına sahip çıkacaksın. Ya da tarihte Türk ırkı yok diyenlerle birlik olup ecdadını inkâr edeceksin. AKP hükümetlerinde Türk bakan olduğunu hatırlayan var mı? Ben hatırlamıyorum. Belki yanılmış olabilirim. Bir veya iki tane olmuş olabilir. 9 milyon 600 bin Kürt var. 9 tane bakanları var. 50 milyon Türk var. Belki yanılmış olabilirim. Bir veya iki tane bakan var diyelim. Bende ki listede hiç Türk bakan görünmüyor. 3 milyon zaza var. 1 bakanları var. Ey Türküm diyenler. Sakın olasın ki beni ırkçılık yapıyor diye suçlamaya kalmayın. Irkçılık biz Türklere karşı yapılıyor. Bakın bize karşı ırkçılık nasıl yapılıyor. Burhan kuzu anayasada Türk kelimesini kullanamayız. Bu ülkede Rumlar ve Yahudiler var. Onun için Türk kelimesini anayasaya koyamayız” diyor. 15 bin Rum var. 20 bin Yahudi var. İkisinin toplamı 35 bin eder. Böyle bir etnik gurup için 50 milyon Türk feda ediliyor.

Yolsuzluk konusunda sınıfta kaldılar. Milleti kandırdılar! 17 Aralık operasyonunda ayakkabı kutularında ve kasalarda ele geçirilen paraları paralelciler koydu denildi. Buna birçok vatandaş inandı. Şimdi bu inananlara ben soruyorum. Bu paraları paralelciler koydu ise. Bu paralar iki bakanın oğluna neden faizi ile birlikte geri iade edildi? Neden? şarkıcının kocasına iade edildi? Neden? Banka müdürüne iade edildi? Devletin kasasında kalsaydı. Devlette bu paralarla cari açığı kapatsaydı? Siz hala o paraları paralelciler koyduğunu söylemekle yalan söylemiş oluyorsunuz.

Hiçbir dönemde din siyasete bu kadar alet edilmedi. İslamiyet bu kadar kullanılmadı. AKP aday adaylarından birisi Allah Erdoğan'a emir verdi. Erdoğan'ı kimse durduramaz. Yağmur dahi Erdoğan sayesinde yağıyor” diyebiliyor. Bu şirktir! Doçent olan bir zat peygamber efendimiz bir hadisinde. 2000'li yıllarda Tayyip isminde bir İslam güneşi gelecek buyuruyorlar” diyebiliyor. Bu şirktir! Allah peygamber efendimize gaipten haber vermemiştir. Peygamber efendimiz İstanbul'u Fed edecek komutan ne güzel komutandır buyurmuştur. Şayet gaipten haberdar olsaydı. İstanbul'u fatih isminde birisi Fed edecektir diye buyururdu. AKP aday adayı bir Bayan Peygamber efendimiz yaşıyor olsaydı. AKP'yi met ederdi ve AKP'ye oy verirdi diyebiliyor. Yine bir kişi Allah (tövbe yarabbi) yaşıyor olsaydı. AKP'ye oy verirdi diyebiliyor. Yine AKP aday adaylarında birisi referansım Allah'tır” diyebiliyor. Mahalli seçimlerinden önce AKP milletvekili Allahın bütün vasıflarını üzerinde taşıyan bir dünya liderimiz var” demişti. Bu şirklerin en büyüğüdür. Bunu söyleyende kabul edende şirk işlemiştir. Şimdi Müslüman kardeşlerime soruyorum. Bu söylemlerin şirk olduğunu biliyorsunuz. Şirk olduğunu bile bele şirke ortak olmaya devam edecek misiniz? Allaha şirk koşana selem vermek dahi caiz değildir. Seçimlerde bunları düşünerek oyunu kullan ki şirke ortak olma. Saygılarımla.

03 – 03 – 2015 Mustafa KOÇAL

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,49% -0,15
  • EURO

    34,89% 0,27
  • GRAM ALTIN

    2437,17% 0,59
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Balıkesir

26.04.2024

  • İMSAK 04:35
  • GÜNEŞ 06:08
  • ÖĞLE 13:11
  • İKİNDİ 16:58
  • AKŞAM 20:04
  • YATSI 21:31