• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Nevşin Mengü'den Serdar Ortaç'ın borcu üzerinden algı operasyonu!

Yeniakit Publisher
2021-01-23 19:21:00 - 2021-01-23 21:28:25
Nevşin Mengü'den Serdar Ortaç'ın borcu üzerinden algı operasyonu!

Serdar Ortaç'ın banka tarafından ertelenen borçlarını devlet tarafından 'hibe' edilmiş gibi yansıtan Nevşin Mengü, olayı manipüle etmeye çalıştı.

Serdar Ortaç’ın bankaya olan borcunun ertelenmesi ile ilgili manipülasyon yaparak devlet tarafından ‘kayırıldığı’ safsatasını ortaya atan Odatv’nin yalanını Nevşin Mengü devam ettirdi.

Serdar Ortaç'ın 'borcum ertelendi' açıklaması

Serdar Ortaç bir gazeteye verdiği röportajda, kredi borcunu ödeyemediğini ve devlet bankasına olan borcunun 8 ay ertelendiğini açıkladı.

Ortaç’ı, Erdoğan’ı öven sözleri ve hükümete karşı saygısız sözler sarfeden gruba dahil olmamasından dolayı hedefine alan solak medya ve avaneleri bankalar tarafından vatandaşa uygulanan ‘olağan’ erteleme üzerinden operasyon çekmeye çalıştı.

Nevşin Mengü devleti hedef aldı

‘Kaos’tan beslenen ve yaptığı açıklamalarla Türkiye’yi ‘yaşanılmayacak bir ülke’ olarak lanse etmeye çalışan, ama çok sevdiği ülkelerden birisine gidip bu milleti de rahat bırakmayan Nevşin Mengü, Ortaç’ın ertelenen borçlarının hibe edildiği yalanını uydurdu.

Kumar borçları nedeniyle geçimini zor sağladığı iddia edilen Ortaç’ın borçlarının devlet tarafından kendisine peşkeş çekildiğini iddia eden Nevşin Mengü’nün ‘erteleme’ üzerinden böyle bir şey ortaya atması okuduğunu da anlayamadığını gösterdi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Serdar Ortaç'ın açıklaması ise şu şekilde:

"Valla en son aldığım krediyi ödeyemediğim için koskoca devlet bankası “Sen, Serdar Ortaç’sın, seni mahkemeye verir miyiz evlat...” diyerek borcumu sekiz ay erteledi." 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Tüf

Senin paralarını mi peşkeş cekiyo  

misafir

Evet Nevşin doğru söylüyor.Devlet Serdar a kıyak geçmiş.Borcunu ödeyemeyen çiftçinin traktörünü haczedenler aynı mekanizmayı neden Serdar beye çalıştırmaz?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23