Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreterlikten yapılan açıklamada; "Nevşehir İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetler Şube Müdürlüğü yol ekiplerince; 2000 Evler Mahallesi Eski Toki çıkışı ile Sulusaray Kasabası bağlantı yolu arasında bulunan 3.500 metrelik yolda, yol genişletme çalışmaları başlatılmıştır" denildi.

Yol genişletme çalışmalarının 2017 yılı içerisinde bitirilmesi planlanmaktadır. Çalışmalar sonunda yolun genişliği 20 metreye çıkarılacak olup Vatandaşlarımızın daha güvenli ve rahat ulaşım sağlamaları hedeflenmektedir.  Sulusaray Kasabası ile Nevşehir Merkez-Gülşehir karayolu kavşağına kadar olan yol  için ise projelendirme çalışmaları devam etmektedir. Tüm halkımıza saygıyla duyurulur.
 
        Tüm çalışmalarımızda bizlere destek veren ve Vatandaşlarımıza en iyi hizmet götürülmesi için katkılar sağlayan, Sayın Valimiz İlhami AKTAŞ, Milletvekillerimiz Sayın Mustafa AÇIKGÖZ, Sayın Murat GÖKTÜRK, Sayın Ebubekir GİZLİGİDER, İl Genel Meclis Başkanımız Sayın Süleyman ÖZGÜN ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekilimiz Sayın Mustafa ELDİVAN’a teşekkür ederiz.