Nevşehir 2000 Evler Mahallesinde hizmet veren  Konyalı Derviş Usta Nevşehir'e yeni gelen Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi öğrencilerine hem lezzetlerini tattırmak hem de hoş geldiniz demek için ücretsiz lahmacun ve ayran ikramında bulundu.

Konyalı Derviş Usta İşletmecisi Aydın Bıyıklı, Yaptığı etkinliğe ilişkin yaptığı açıklamasında; Burada amacımız, Nevşehir Esnafı ile Üniversite öğrencilerini kaynaştırmak. Nevşehirliler olarak biz büyük bir aileyiz. Onlar da bu ailenin birer fertleri ve şehrimizin misafirleri. Bugün onlara Lahmacun ikram ederek güzel bir ev sahipliği yapmayı planladık. Çok şükür katılım ve öğrencilerimizin ilgisi bizleri ziyadesiyle memnun etti tam 800 öğrencimize bu ikramımızı ulaştırdık bunu gelenek haline getirerek yılda 2 yada 3 kez yapmayı planlıyoruz ayrıca öğrencilerimize özel olarak 2 adet lahmacun ve ayranı 9 TL'den satışa sunduk." dedi.

Öte yandan gerçekleştirilen hizmetten duydukları memnuniyeti ifade eden öğrenciler, Konyalı Derviş Usta işletmecisi ve çalışanlarına teşekkür etti.

Adres: 2000 Evler Mah. Zübeyde Hanım Cad. 141/A
İrtibat: 0384 215 40 50

Bizde FİB Haber Merkezi olarak geç esnafımıza bu örnek çalışması için teşekkür ediyoruz.