Dünya Erdemli Sanayici ve İş Adamları Derneği (DERSİAD) Nevşehir Şubesi Başkanı Ercan CİVELEK ve Yönetim Kurulu Üyeleri Nevşehir İl jandarma Komutanlığına atanan Jandarma Kıdemli Albay Yusuf Cavlak’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular.  

DERSİAD Yöneticisi işadamları ziyarette, derneğin faaliyetleri hakkında da bilgiler verdiler.  

Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Nevşehir İl jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Yusuf Cavlak, İlimizdeki yapacakları işlerde  Sivil Toplum Örgütleri ile işbirliğinde çalışmanın çok önemli olduğunu söyledi.Sözlerine “Nevşehir ilimizin ilerlemesi ve refahı için bugüne kadar kimlerin bir nebze katkısı olmuş ve bundan sonrası için olacak ise o kişi ve kişileri, ancak hayırla ve şükranla yâd ederiz.Hayırlı olsun ziyaretleri için Dersiad'a teşekkür etti.

Ziyarette, Dersiad Şube Başkanı İşadamı Ercan Civelek ve Yönetim Kurulu İşadamlarından Denge Bims Yön.Kurl.Bşk. Necdet Civelek, Furkan Süt Ürünleri Yön.Kurl.Bşk. Kemal Sertbakan,Galeri Opet Sahibi İbrahim Karaşahin, Özel Versa Hastanesi Yön.Kurl.Bşk. Osman Vergiveren, İlke Hukuk Bürosu Ort. Av. Mehmet Yücel, Azimkarlar Otomotiv ve Tırsan Treyler Yetkili Bayii Samet Salaş, Flintstones kafe, Holiday Cave Hotel ve Maccan Balon Yön.Kurl.Bşk. Mehmet Ali Soydemir, Mekanik Oto Ford Yetkili Satış ve Servis Drektörü Medet Ay, Remaks sektör Emlak Yöneticisi Bülent Uğural, Dersiad Sekreteri Hasan Çakır'da hazır bulundular.

Günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sonlandırılan ziyaret, İyi dilek ve hayır temennileri ile son buldu.