Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Semerkand derneği ile Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği tarafından Nevşehir Kurşunlu Camiinde okutulan Mevlid-i Şerif programına katıldı.

Kılınan Cuma Namazının ardından Semerkand derneği ile Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği tarafından Mübarek üç aylar münasebetiyle Kurşunlu Camii önünde vatandaşlara kandil simiti ve tatlı ikramında bulunuldu.

Tatlı ve kandil simiti dağıtım törenine Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Ak Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen, Ak Parti İl Başkanı Rauf Yanar, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi, Semerkand Nevşehir Vakıf Başkanı Ahmet Feralan, Nevşehir Beşir Derneği Temsilcisi Taner Düzgün ve vatandaşlar katıldı.

Ak Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz vatandaşlara tatlı ve kandil simiti ikram ederek Mübarek üç aylarını tebrik etti ve programın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti. 

Açıkgöz yaptığı açıklamasında; "Cuma namazı sonrası tarihi Kurşunlu Cami’mizde Semerkand derneği ve Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği tarafından hazırlanan ikramları ve Cuma’nın bereketini aziz hemşerilerimizle paylaştık. Allah kabul etsin"dedi.

 Semerkand Nevşehir Vakıf Başkanı Ahmet Feralan ve Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi Vali Aktaş ve Milletvekili Açıkgöz'e programa iştiraklerinden dolayı teşekkür ettiler.