AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ve Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.
AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ve Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, merkezde faaliyet gösteren esnafları gezerek sohbet etti.
Esnaf ve vatandaşlarla kısa kısa sohbet eden AK Parti İl Başkanı Yanar ve Belediye Başkanı Ünver ve Merkez İlçe Başkanı Avşar, vatandaşların ve esnafların sorularını dinledi.
AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, yaptığı açıklamada, AK Parti’nin 16 yıldır halkın teveccühü sayesinde iktidarda kaldığını belirterek; “AK Parti halkın arasında, halkla birlikte hem Türkiye’nin emin adımlarla 2023 hedeflerine ilerlemesini amaçlıyor hem de halkın taleplerini kendilerinden dinliyoruz. Halkımızın bu teveccühü bizlere enerji veriyor. Bizlerde AK partinin temsilcileri olarak halkımızın bu teveccühüne layık olmaya gayret gösteriyoruz” dedi.
İşte Nevşehir'de özlenen tablo...