NEVŞEHİR/FİBHABER-Nevşehir'in saygın ve Hayırsever işadamı Mustafa Paslanmaz 2000 Evler Mahallesi TOKİ konutlarında Sağlık Ocağı ve 112 Acil Servis istasyonu Yaptıracak.


Nevşehirli Hayırsever işadamı Mustafa PASLANMAZ ile oğlu Bekir PASLANMAZ ve Nevşehir İl Sağlık Müdürü Rahim ÜNLÜBAY, 2000 evler TOKİ mahallesinde yapacakları sağlık ocağı inşaatı için Vali CEYLAN'ı makamında ziyaret etti.

   
Nevşehirli hayırsever iş adamı Hacı Mustafa Paslanmaz beraberinde oğlu Bekir Paslanmaz ve torunu Mustafa Paslanmaz ile beraberinde Nevşehir İl Sağlık Müdürü Rahim Ünlübay Bugün Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan'ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Sağlık Bakanlığının onay verdiği 6 aile hekiminin görev yapacağı Sağlık Ocağı ve 112 acil servisinin de bulunacağı en son teknolojiyle yapılacak olan tip projeyle ilgili olarak, hayırsever Paslanmaz Ailesi Sayın Valimiz Mehmet CEYLAN ile görüş alışverişinde bulundu. 

Daha sonra 
Nevşehirli hayırsever iş adamı Hacı Mustafa Paslanmaz 2000 Evler Mahallesi TOKİ konutlarında yapmayı planladığı Altı Hekimlik Sağlık Ocağı ve 112 Acil Servis istasyonu yapımına iliişkin  Vali Ceylan ile ön protokol yapıldı.

Görüşme sonrası Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan,Nevşehirli hayırseverimiz Hacı Mustafa Paslanmaz'ı bu güzel düşünceleri için tebrik ederek  İlimiz Nevşehir’in hayırsever açısından zengin bir il olduğunu belirterek, hayırsever Paslanmaz Ailesine yaptıkları ve yapacakları hayırlardan dolayı teşekkür etti. Ceylan, Nevşehirimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." diye konuştu.


Nevşehir 2000 Evler Mahallesi TOKİ konutlarında yapılması planlanan Sağlık Ocağı ve 112 Acil Servis istasyonu'nun en kısa sürede yapılarak teslim edileceği belirtildi.

FİB Haber Merkezi olarak, Paslanmaz Ailesini kutluyor bu örnek çalışmaların hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz. Allah razı olsun...




FİBHABER.COM Nevşehir'in ilk ve en çok izlenen haber sitesi...

Nevşehir'in Bağımsız Güncel Haber www.fibhaber.com