Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından çalışmaları başlatılan köy yolları asfalt bakım ve onarım çalışmalarının yapıldığı bölgelerde, Nevşehir Valisi İlhami AKTAŞ, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman ÖZGÜN, Kozaklı Kaymakamı Halil DALAK İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş BENLİ ve beraberlerindeki protokol heyeti incelemelerde bulunarak yetkililerinden bilgi aldı.

Alınan bilgi doğrultusunda;
Kozaklı İlçesine bağlı Kanlıca köyünü,Yozgat ili İkizce köyüne bağlayan yolda yapım ve genişletme çalışmaları başlamıştır.
8.5 km uzunluğunda ve 5 metre genişliğinde olan yol,3 metre daha genişletilerek toplamda 8 metreye ulaşmıştırTrafiğe kapalı olan yolunönümüzdeki günlerde1.kat sati kaplaması yapılarak daha konforlu halde trafiğe açılması planlanmaktadır.Yapılan yolun toplam maliyeti 708.000.00 TL’dir.

Çalışmalarımızda bizlere destek veren,Sayın Valimiz İlhami AKTAŞ, Milletvekillerimiz Sayın Mustafa AÇIKGÖZ, Sayın Murat GÖKTÜRK, Sayın Ebubekir GİZLİGİDER, İl Genel Meclis Başkanımız Sayın Süleyman ÖZGÜN’E ve emeği geçen tüm personeleteşekkür ederiz