‘IV. Uluslararası KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu Karaman'da başladı. Karaman'da düzenlenen ve 21-23 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 'IV. Uluslararası KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu' na Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün , Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Nevşehir TKDK İl Koordünatörü Murat Asiltürk, Nevşehir İl Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürü Okan Yılmaz da katıldı.

Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, "4. KOP Bölgesel Kalkınma sempozyumuna katılım sağladık. Nevşehir KOP projeleri ile Tarım,Turizm ve Enerji konularında destekler alacaktır. Sempozyumun bütün ortaklarımız ve milletimiz için güzel sonuçlar getirmesini temenni ediyorum.” dedi. 


Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ev sahipliğinde bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Uluslararası KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu'nun açılışı bu sabah saat 10'da KMÜ 15 Temmuz Konferans Salonunda yapıldı. Bu yıl 15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlenen sempozyumda sergi açılışı da yapılarak şehitlerimiz 34 farklı fotoğraf karesiyle yad ediliyor.