Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri İlimizde meydana gelmesi muhtemel her türlü olayın önlenmesi ve olay faillerinin yakalanarak adli mercilere teslim edilmesi konularında titizlikle çalışıyor.

Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada;

02.02.2016 tarihinde Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin İlimiz dâhilinde uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretini deşifre etmeye yönelik kontrolleri esnasında, durumundan şüphelenilen iki şahsın üzerinden 2,26 gram uyuşturucu Metamfetamin maddesi bulunmuştur. Şahıslara ait araçta yapılan aramada ise 24,31 gram uyuşturucu Metamfetamin maddesi, camdan yapılmış 6 adet sağlam, 1 adet kırık olmak üzere toplam 7 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı, 1 adet hassas terazi, 1 adet uyuşturucu madde kullanmak amacıyla bulundurulan sanayi tipi çakmak, 1 adet kurusıkı tabanca, bu tabancaya ait 1 adet şarjör ile bu şarjöre basılı vaziyette 4 adet kurusıkı fişek bulunmuştur.

İ.Y. Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak, Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak suçlarından dolayı Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiş, İ.Y.  ise sevk edildiği Nevşehir Sulh Ceza Hâkimliğince tutuklanmıştır.” Denildi.