Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi'nin Ağustos/Eylül Haber Bülteni, başta Cumhurbaşkanı Erdoğan ve siyasi parti liderleri olmak üzere bir çok kurum ve kuruluşa gönderildi.

Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi'nin 6 yıldır sendikanın sesi olması amacıyla çıkartmış olduğu Haber Bülteni'nin Ağustos/Eylül aylarını kapsayan 13. sayısı okulların açılmasıyla birlikte önce eğitimcilere daha sonra ise devlet büyükleri, protokol üyeleri, siyasi partiler, kurum ve kuruluşlara ulaştırılmaya başlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Lideri Devlet Bahçeli başta olmak üzere 70 önemli isme de ulaştırılmak üzere kargolanan şube haber bülteninin 13. sayısının manşetinde ise memur sendikacılığında bir ilk niteliğindeki tamamı göreve döndürülen okul müdürleri yer aldı.

"Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi'nin faaliyetlerini Türkiye'nin ve şehrimizin önemli isimlerine aktarmak, Nevşehir'de gerçekleşen siyasal ve sosyal olayların duyurulmasını sağlamak amacıyla arkadaşlarımız haber bültenimizi özenle hazırlayarak kargolama işlemini gerçekleştirdi. Haber bültenimizin hazırlanmasında emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuşan Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, haber bültenini internet ortamında okumak isteyenlerin www.nevtes.org adresini ziyaret etmelerinin yeterli olacağını belirtti.