Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın değerli oğlu, Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı ve TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Yönetim Kurulu üyesi Sayın Bilal Erdoğan, Nevşehir Belediyesi tarafından yapılan Nevşehir Şehitlik Parkı ve 15 Temmuz Vatan Şehitleri Anıtı’nı ziyaret ederek şehitler için dua etti.

Nevşehir "Recep Tayyip Erdoğan Fen ve sosyal Bilimler Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi "nin açılışı için Nevşehir'e gelen Bilal Erdoğan, '19 Eylül Gaziler Günü' etkinlikleri kapsamında Nevşehir Şehitlik Parkı ve 15 Temmuz Vatan Şehitleri Anıtı’nı ziyaret ederek , dua etti.

'19 Eylül Gaziler Günü' proğramında Beraberinde Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz,Ebubekir Gizligider ve Murat Göktürk, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, kurum müdürleri, Belediye Başkanları ile birlikte şehitlik parkını gezen Bilal Erdoğan'a burada Belediye Başkanı Hasan Ünver, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan asker, polis ve sivil vatandaşların anısını yaşatmak amacıyla yapımı Nevşehir Beelediyesi tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz Vatan Şehitleri Anıtı ile ilgili bilgiler verdi.

 Şehitlerin fotoğraflarının yer aldığı ve kaidesinin üzerinde dev Türk bayrağının dalgalandığı anıt önünde fotoğraf çektiren Erdoğan, daha sonra tüm şehitlerimiz için dua etti.

 Böylesine güzel bir park ve anıtı şehre kazandırdığı için Ünver’i tebrik eden Erdoğan, ardından park içerisinde bulunan Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği’ni ziyaret etti.

Dernek girişinde dernek başkanı Ramazan Çiftçi ve gazilerce karşılanan Erdoğan, şehit aileleri ve gazilerle de bir süre sohbet ederek fotoğraf çektirdi.
Erdoğan ardından Nevşehir’den ayrılarak karayolu ile Kayseri’ye hareket etti.


Ziyaret sonrası açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Nevşehir Şehitliğimizi ve Şehitler anıtımızı ziyaret ederek tüm kahramanlarımızın 19 Eylül Gaziler Günü nü dualarla ve minnetle kutladık."dedi.