Bir sürücü, aracıyla seyir halindeyken Nevşehir merkez Niğde yolu üzerinde asfalt çalışmaları nedeniyle alt yapı için açılan çukura düştü.

Dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, 50 AP 215 plakalı Floriana marka ticari araç sürücüsü Niğde istikametinden Nevşehir'e seyir halinde iken, yol üzerinde açılan çukura düştü.

Edinilen bilgilere göre, Nevşehir Külliye inşaası karşısındaki kent girişinde alt yapı için açılan çukura düşen araç sürücüsü daha sonra durumu yetkililere bildirdi. Yetkili kimseye ulaşamayan araç sürücüsü daha sonra çukura düşen aracını oracıkta bırakarak ayrıldı. Dün akşamdan bugün Öğle saatlerine kadar bekleyen araç daha sonra raporun tutulmasının ardından vinç yarımıyla düştüğü çukurdan çıkartıldı.

Mağduriyet yaşadığını iddia eden Hakan A. isismli araç sahibi ise sitemde bulunarak şu açıklamalarda bulundu: "Aracım, dün akşam saat 20.00 sularında Niğde yolundan Nevşehir'e gelirken külliye önünde yol yapım çalışması ışıkların olmadığı yol üzerindeki açılan çukura düştü. Ardından durumu polise bildirdik trafiği aradık ama sorumlu olan kimseye ulaşamadık. Külliye kavşağında 20.00' den gece 00.00 ye kadar polisin gelip rapor turmasını bekledik. Kimi arasak benim bölgem degil gelemem dedi. Yolda ne aydınlatma var ne de ikaz bizim personel kazayi yaptikdan sonra da uyarı levhalarını düzeltmişler çözüm bulamayınca kilitleyip geldik arabayı ..." dedi.