Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahminlerine göre Nevşehir yeni haftaya yağışlı havalar ile başlayacak.
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporuna göre Nevşehir’de 2 Mart Pazartesi ve 3 Mart Salı günü yağmurlu havanın etkisi altında olacak.
 
Nevşehir’de önümüzde 5 gün boyunca hava durumu şu şekilde olacak;
 
2 Mart Pazartesi, Nevşehir yağmurlu hava ile haftaya başlayacak. En düşük hava sıcaklığı 2 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 10 derece olması tahmin ediliyor.
 
3 Mart Salı, Nevşehir’de yağmurlu hava devam edecek. En düşük hava sıcaklığı 2 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 10 derece olması tahmin ediliyor.
 
4 Mart Çarşamba, Nevşehir’de yağmurlu hava yerini bulutlu bir havaya bırakacak. En düşük hava sıcaklığı 3 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 9 derece olması tahmin ediliyor.
 
5 Mart Perşembe, Nevşehir’de havalar parçalı bulutlu olacak. En düşük hava sıcaklığı -1 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 12 derece olması tahmin ediliyor.
 
6 Mart Cuma, Nevşehir’de az bulutlu bir hava bekleniyor. En düşük hava sıcaklığı 3 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 17 derece olması tahmin ediliyor.