Göreme beldesinde törenle açılan, Göreme Turizmi Geliştirme Kooperatifinin projeye tahsis ettiği atölye tefrişatı yapılarak, hafif zihinsel engelli öğrencilerin velileri ile birlikte çalışabilecekleri ve üretim yapabilecekleri bir mekan haline getirilen, Konya Ovası Projesi Sosyal Gelişim Atölyesinin açılış kurdelesinin kesimin ardından atölyeyi gezen Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, atölye hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Vali Aktaş, Nevşehir KOP Sosyal Gelişim Merkezi’nin ilimize hayırlı olması temennisinde bulunarak projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ise yaptığı açıklamada; “Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından KOP SOGEP kapsamında yürütülmekte olan Nevşehir KOP Sosyal Gelişim Projesinin açılışını hazirunumuzla gerçekleştirdik. İnsanımızın samimi gülüşüyle daha da güzelleşen Nevşehir’imiz için çalışıyoruz. Her bireyimiz bizim için değerlidir.” dedi.

Açılış törenine; Vali İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkan Vekili Ersan Erkut, Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, İl Müftüsü Yakup Öztürk, Göreme Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Mustafa Durmaz, öğretmenler ile öğrenciler ve velileri katıldı.