10 Ağustos’ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimi için heyecan artarken adaylara bağış kampanyaları da hız kazandı. Ürgüp’te AK Partliler Erdoğan’a bağışta bulunmak için Ürgüp ziraat bankası önünde uzun kuyruklar oluşturdu.
Ürgüp Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Koçak’ın da yer aldığı bir grup AK Partili, Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ’ın seçim kampanyasına yardımda bulunmak için geldikleri bankada yoğunluğa neden oldu. 

Ağustos ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine adaylığını koyan Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim kampanyasına destek olmak isteyen AK Partili grup, saat 15:00’de  Ziraat Bankası Ürgüp Şubesi önüne geldi. Banka önünde uzun kuyruk oluşturan 50-60 kişilik grubun arasından şubeye girenler veznelere Recep Tayyip Erdoğan adına açılmış hesaba yanlarında getirdikleri paraları yatırdı.

AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Koçak "Bankadaki kalabalığı seçimlerin sonucunun işareti olarak yorumlayarak, "Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yapacağı çalışmalar için vatandaşlarımız destek vermek için buraya geldi. 10 Ağustos’ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ilçemiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.