Nevşehir'in Acıgöl ilçesi Karacaören köyü yakınlarında bu akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında seyir halindeki bir otomobil patates yüklü traktöre çarptı.

Kaza, gece saatlerinde Nevşehir-Aksaray yolunun 15. kilometresindeki Karacaören köyü yakınlarında meydana geldi. Nevşehir istikametine giden Ercan Eraslan (42) idaresindeki 50 LD 391 plakalı patates yüklü traktöre, İlyas İpek (43) kullandığı 68 DN 910 plakalı otomobiliyle arkadan çarptı.
 
Çarpmanın etkisiyle savrulan traktör, yol kenarındaki bariyerlere çarparak, otomobil ise karşı şeride çıkarak durabildi. Kaza sonucunda traktörün romörkunda bulunan patates çuvalları yola döküldü. Kazada, otomobil sürücüsü İlyas İpek ile yanında bulunan Selver Gül yaralandı. Traktör sürücüsü Ercan Eraslan ise kazadan hafif yaralı olarak kurtuldu.
 
Sağlık ekiplerince Nevşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Selver Gül’ün durumunun ağır olduğu, İlyas İpek’in ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kazaya ilişkin Resimleri foto arşivimizden görebilirsiniz...