Nevşehir'in İl oluşunun 60.Yıldönümünde düzenlenen İftar yemeği Kapadokya Dedeman Otel bahçesinde gerçekleştirildi...


NEVŞEHİR PROTOKOLÜ VE ODA ÜYELERİ NTSO’NUN İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

NTSO’NUN İFTAR YEMEĞİNDE DUALAR GAZZE İÇİNDİ

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Nevşehir’in il oluşunun 60. Yıldönümü sebebiyle düzenlenen iftar yemeği Dedeman Otel’inde gerçekleşti.

İftar yemeğine Vali Mehmet Ceylan, Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Metin Alkaya, Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Vali Yardımcıları Vural Demirtaş ve Hasan Kayhan, Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, AKP İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver,CHP İl Başkanı Mehmet Değirmenci, Defterdar Hatice İşcen Ercoşman, Müftü Yakup Öztürk, daire müdürleri, ilçe ve belde belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, Meclis üyeleri ve Yönetim Kurulu üyeleri, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Oda üyeleri, sivil toplum kuruluşu başkanları ve basın mensupları katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan NTSO Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız Ramazan’ın tüm Türkiye’de olduğu gibi Nevşehir’de de huzur ve barış içerisinde yaşandığını belirterek, “ Tek üzüntümüz İslam Coğrafyasında yaşananlar. Ramazan Ayı boyunca dualarımız din kardeşlerimizin yaşadıkları zulmün son bulması ve akan kanların durması içindi.” Şeklinde konuştu. Parmaksız Nevşehirliler’in Kadir Gecesi’ni de kutlayarak konuşmasına son verdi.

      ELLER ZULÜM GÖREN MÜSLÜMANLAR İÇİN AÇILDI

Yaklaşık bin 500 kişinin katıldığı iftar yemeğinde İl Müftüsü Yakup Öztürk başta Filistin olmak üzere tüm dünyada zulüm gören müslümanların refaha kavuşması ve akan kanların durması için dua etti. Oda yönetimini, Oda üyelerini ve Nevşehir Protokolünü biraraya getiren iftar yemeğinde katılımcılar birbirleriyle sohbet etme imkanı da buldular.

 Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından İftar yapılan Otel bahçesinde "Kalbimiz ve Dualarımız Filistinle Beraber" yazılı pankart anlamı ve mesajıyla geceye damgasını vururken davetlilerden de büyük takdir topladı...




www.fibhaber.com Nevşehir'de Haberin Merkezi