Türkiye PTT 1. Liginde zirve mücadelesi veren Albimo Alanya spor, yine ligde şampiyonluk mücadelesi veren Kayseri sporla deplasmanda oynayacağı maç öncesinde Nevşehir'in Avanos ilçesinde kamp yaptılar.

Kayseri Maçı öncesi Nevşehir'in Avanos ilçesinde bulunan PTT 1. Lig takımlarından Albimo Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli Avanos ta yemekte bir araya geldiler.

PTT 1. Lig takımlarından Albimo Alanyaspor Kulübü Başkanı ve Aynı zamanda Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun da abisi olan Hasan Çavuşoğlu'na Avanos ta testi kebabı ısmarlayan Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli ile bir süre ülke gündemi, spor ve Kapadokya konusunda görüştüler.

Yemek sonrası 
Albimo Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu yaptığı açıklamasında, sevgili dostum ve Özkonak Belediye Başkanı Sayın İlker Yürekli'ye bizlere göstermiş olduğu misafirperverliği için teşekkür ediyorum.Biz Akdeniz'in önemli bir turizm merkezi olan Alanya'yı temsil ediyoruz, Sizlerde Anadolu nun göbeğinde Tarih ve eşsiz doğasıyla ülkemizin bir başka turizm cenneti olarak Kapadokya'yı temsil ediyorsunuz. İnşallah Antalya ile Nevşehir arasını bağlayacak olan hızlı tren projesi gerçekleştiğinde gönül köprümüz daha sıkılaşaraktır dedi.

Başkan Çavuşoğlu Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli yi oynayacakları Kayserispor maçına davet etti. Daha sonra Birlikte günün anısına fotoğraf çektirdiler.


 Öte yandan PTT 1. Lig ekiplerinden Albimo Alanyaspor, Kayserispor ile deplasmanda oynadığı karşılaşmadan 2-0 mağlup oldu.