NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi İl ve Merkez ilçe başkanlığı tarafından düzenlenen aday adayı tanıtım toplantısında Partinin Nevşehir’den 1 Milletvekili çıkaramaması için engel olmadığına dikkat çekildi.

Nevşehir Merkezinde bir düğün salonunda düzenlenen aday adayı tanıtım toplantısına İl Başkanı Kamil Gülmez’in yanı sıra Merkez İlçe Başkanı Semasi Yücel, Cumhuriyet Halk Partisinin 7 Milletvekili aday adayının yanında Parti teşkilatlarından isimler ve partililer katıldı.

Toplantıda ilk olarak söz alan CHP Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Semasi Yücel, hafta sonunda yapılacak olan ön seçimle ilgili açıklamalara konuşmasında yer verdi. Ön seçimde delegelerin en az 2, en çok 3 aday adayına oy verebileceklerini belirten Yücel, bu konuya partili delegelerin hassasiyet göstermeleri gerektiğine değindi.

CHP İl Başkanı Kamil Gülmez ise konuşmasında, Cumhuriyet Halk Partisinin Nevşehir’den bir milletvekili çıkaramaması için hiçbir engelin bulunmadığına dikkat çekerken, tüm Cumhuriyet Halk Partilileri 7 Haziran seçimleri öncesinde el ele, gönül gönül çalışmaya davet etti.

Konuşmaların ardından CHP Nevşehir Milletvekili aday adayları Bülent Tekiner, Mehmet Değirmenci, Hakim Demirci, Cuma Yorgancı, Mehmet Seyhan Duru ve Fahri Ertik toplantıya katılanlara önce kendilerini tanıttı ardından da yaklaşan seçimlerle ilgili düşüncelerini dile getirdiler.