Kaptan Caner: "Nevşehir Belediyespor İyi Sonuç"

Bu hafta en zayıf rakip centilmence bir futbol centilmen bir seyirci inşallah hep böyle maçlar seyrederiz. Her maça kalabalık seyirci ilgi gösteriyor bunun artarak devam etmesi gerekir çünkü itici güç her zaman seyircidir.Bunun için seyirciyi küstürmeden galibiyetlere devam edip üst sıraları zorlayarak bunu sağlayabiliriz.Tabi en önemlisi maçta mücadeledir sonuna kadar mücadele edip Allah korusun yenilebilirsin ve seyirci seni iyi mücadeleden dolayı yenilsen de alkışlar desteği devam eder bunu başarmamız gerekmektedir.

Bu haftaki maçta zayıf rakibe karşı normal bir oyun ve 2-3 oyuncunun ön plana çıkması ile belirgin bir üstünlük sağlanmıştır.Takımımızın üzerinde bulunan telaş hata yapmayı çoğaltmaktadır sakin olmayı özgüvenli davranmayı ve sağlam adam paylaşımı takımımızı daha güçlü yapacaktır.Telaşa gerek yok çünkü özünde iyi bir takımız.

Not:Seyircilerin bir talebi var. Bunu yöneticilere iletmek vazifesi bana düştü karşı tribünün kapanmasını istiyor seyircilerimiz ilgililere duyurulur.

KAPTAN CANER KÖKSAL