Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı Okur, Toprağa Verildi

BELEDİYELER 19.03.2018 - 17:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı Okur, Toprağa Verildi

Nevşehir Belediyesi eski Başkan yardımcısı Cafer Okur, Kurşunlu Caminde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
  Dün geçirdiği kalp krizi sonrasında vefat eden  Nevşehir Belediyesi eski Belediye Başkan Yardımcılarından Cafer Okur, Kurşunlu Camiinde İkindi Namazının ardından kılınan cenaze namazının ardından Göre Beldesi’nde toprağa verildi. 62 yaşında vefat eden Cafer Okur için Kurşunlu Camiinde İkindi Namazının ardından cenaze töreni düzenlendi. Cafer Okur’un cenaze namazına ,  Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, daire müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Cafer Okur’un cenazesi,  Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Göre beldesinde toprağa verildi.  Evli ve 3 çocuk babası olan Cafer Okur, Nevşehir Belediyesi’nde 15.11.1999 tarihinde Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.  Okur,  bu görevi emekli olduğu  14.02.2012 tarihine kadar devam ettirdi.
Nevşehir Belediyesi eski Başkan yardımcısı Cafer Okur, Kurşunlu Caminde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

 

Dün geçirdiği kalp krizi sonrasında vefat eden  Nevşehir Belediyesi eski Belediye Başkan Yardımcılarından Cafer Okur, Kurşunlu Camiinde İkindi Namazının ardından kılınan cenaze namazının ardından Göre Beldesi’nde toprağa verildi.


62 yaşında vefat eden Cafer Okur için Kurşunlu Camiinde İkindi Namazının ardından cenaze töreni düzenlendi. Cafer Okur’un cenaze namazına ,  Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, daire müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.


Kılınan cenaze namazının ardından Cafer Okur’un cenazesi,  Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Göre beldesinde toprağa verildi. 


Evli ve 3 çocuk babası olan Cafer Okur, Nevşehir Belediyesi’nde 15.11.1999 tarihinde Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.  Okur,  bu görevi emekli olduğu  14.02.2012 tarihine kadar devam ettirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.