1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ANKARA

  4. Nevin Gökçek'ten ziyaret
Nevin Gökçek'ten ziyaret

Nevin Gökçek'ten ziyaret

Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı (SOS) Onursal Başkanı Nevin Gökçek, ihtiyaç sahibi ailelere ziyaretlerini sürdürüyor. Nevin Gökçek, bu kez de Keçiören Bağlum Karşıyaka Mahallesi’nde oturan iki aileyi ziyaret ederek, yardımlarda bulundu.

A+A-

Nevin Gökçek, ilk olarak Karşıyaka Mahallesi’nde yaşayan Sema İnan'ı ziyaret etti. Eşinden 6 yıl önce ayrıldığını belirten Sema İnan, yardımlarla yaşamını sürdürmeye çalıştığını ve sağlık sorunları bulunduğunu anlattı.

SOS Onursal Başkanı Nevin Gökçek de, vakıf olarak her türlü desteği vereceklerini belirterek, gıda yardımında bulundu.

Daha sonra yine aynı mahallede yaşayan iki çocuk annesi Pınar Çobantürk’ü ziyaret eden Nevin Gökçek, Pınar Çobantürk’ün sorunlarını dinledi.

Çocuklarının biri 10 yaşında, diğerinin 11 aylık olduğunu anlatan Pınar Çobantürk,  eşinin inşaatlarda çalıştığını ve eve 4-5 ayda bir geldiğini belirterek, bu süre zarfında evine karşı sorumluluklarını yerine getirmediğini söyledi.

Pınar Çobantürk, "Eşimi arıyorum, yardım etmesini istiyorum, ‘param yok’ diyor. Ben çocuklarıma nasıl bakabilirim, onlara nasıl yok diyebilirim? 1 yıldır kiramı ödeyemiyorum" dedi.

Nevin Gökçek’ten kendisi için iş imkanı yaratılmasını isteyen Pınar Çobantürk, iş sahibi olursa kimseye borçlu kalmayacağını ve kendi ayaklarının üzerinde durabileceğini belirtti.

Nevin Gökçek de Pınar Çobantürk’e iş bulunması konusunda yardımcı olacağını belirterek, aileye gıda yardımında bulundu.

Bu haber toplam 1689 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.