1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ANKARA

  4. Nevin Gökçek, yaşlı çiftin evini yeniledi
Nevin Gökçek, yaşlı çiftin evini yeniledi

Nevin Gökçek, yaşlı çiftin evini yeniledi

Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek, geçen hafta ziyaret edip yardım sözü verdiği, Kızılcahamam Pazar köyünde yaşayan yaşlı çiftin evinin tamirat ve tadilatını yaptırarak eşyalarını yeniletti.

A+A-

Nevin Gökçek'in talimatıyla, Ali Dede ve İfakat Nine'nin evlerinin tadilatı yapıldı. Baştan aşağı yenilen eve, oturma grupları, tv, halı, bazalı yatak, uyku seti, yeni bir soba, perde, battaniye alınarak yerleştirildi. Evin akan tavanı yenilendi. Tüm ev, boya ve badana işleminden geçti. Ayrıca yaşlı çifte yeni giysiler de alındı.

Yenilenen evine ilk girdiğinde İfakat Nine, nazar duası okudu. Yaşlı çifti, yenilenen evlerinde ziyaret eden Nevin Gökçek, İfakat Nine'ye seccade ve şalvar hediye etti.

İfakat Bölükbaşı da rüyasında olacakları önceden gördüğünü belirterek, “Rüyamda evim yenileniyor, kalabalık bir şekilde bizi ziyarete geliyorsunuz ve hediyeler veriyorsunuz. Allah sizden razı olsun. Evime emeği geçen herkesten Allah razı olsun" dedi.

Yenilenen evinin önünde Nevin Gökçek ile sohbet eden Ali Dede de gözyaşlarını tutamadı.

Ziyaret sonrası Nevin Gökçek, Büyükşehir Belediyesi bürokratları,  Vakıf Müdürü Nevin Uğurlu, İfakat Nine ve Ali Dede ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

İlçe ilçe gezerek, ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret edip yardımlarda bulunan Nevin Gökçek, daha önce Ankara Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney’in eşi Ayşe Güney'le birlikte, Pazar köyü Kınık Mahallesi'nde  yaşayan 85 yaşındaki Ali Bölükbaşı ve İfakat Bölükbaşı çiftini ziyaret etmişti. Çiftin tek odada yaşadığını ve evin kötü durumda olduğunu gören Gökçek, evin tamirat ve tadilatının yapılarak eşyalarının yenilenmesi sözünü vermişti. 

Bu haber toplam 2852 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.