Herkes dün gece bu soruyu sordu

24 Haziran seçimleri, Türkiye'de Cumhuriyet'in kuruluşundan beri yaklaşık 100 yıldır yürürlükte olan parlamenter sistemi de noktaladı...

Herkes dün gece bu soruyu sordu

24 Haziran seçimleri, Türkiye'de Cumhuriyet'in kuruluşundan beri yaklaşık 100 yıldır yürürlükte olan parlamenter sistemi de noktaladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yüzde 52.41 oy alarak 16 Nisan 2017'de yüzde 51.4 "evet" oyuyla kabul edildiği açıklanan "cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi"nin ilk cumhurbaşkanı oldu. Kesin olmayan resmi sonuçların ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli kameralar karşısına geçti.

Sosyal medyada ise gözler, daha önce "Oyunuzu canım pahasına koruyacağım", "50 bin avukatı Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) önüne çağıracağım" ifadelerini kullanan, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi aradı. Vatandaşlar, "Beni YSK'nın önünden jiletle kazıyacaksınız" diyen İyi Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener'in de nerede olduğunu sordu.

Binlerce sosyal medya kullanıcısı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da herhangi bir açıklama yapmamasına dikkati çekerek "İnce, Karamollaoğlu, Akşener ve Kılıçdaroğlu nerede" diye sordu.

İşte o paylaşımlar:

Herkes dün gece bu soruyu sordu - Resim : 1

Herkes dün gece bu soruyu sordu - Resim : 2

Herkes dün gece bu soruyu sordu - Resim : 3

Herkes dün gece bu soruyu sordu - Resim : 4

Herkes dün gece bu soruyu sordu - Resim : 5

Herkes dün gece bu soruyu sordu - Resim : 6

Herkes dün gece bu soruyu sordu - Resim : 7

Odatv.com

arşiv