Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Çukur 46. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Nerede Koçovalılar?

        Çukur 46. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.İdris’in oğullarına çok sert sözlerle tepkisini dile getirdiği tanıtımda Yamaç ve Cumali neye uğradığını şaşırıyor. Ailenin önemini dile getiren İdris’in “Hani aile, nerede Koçovalılar? Onların ailesi yok anladık, sizinde mi yok!” sözleri kalplerine bir ok gibi saplanırken, ikilinin nasıl karşılık vereceği merakla bekleniyor. İşte, Çukur 46. yeni bölüm fragmanı...

        ÇUKUR 46. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

        ÇUKUR 45. BÖLÜM ÖZETİ

        Çukur’un geçtiğimiz Pazartesi akşamı ekrana gelen 2. sezonun 12. bölümündeVartolu, Saadet’e ve oğluna kavuşabilmek için Çeto’ya çalışırken, Yamaç ve Cumali, Vartolu olduğunu bilmeden Karakuzulara çalışan kişinin peşine düştü. Vartolu’ya giderek yaklaştıkları anda tansiyon yükselirken, Koçovalılara baskın yapılacağını söyleyenin Celasun olduğundan şüphelenen Mahsun ve Çeto’nun Celasun’a cezası ağır oldu. Koçovalıları öldürdüğünü sanan Mahsun’un aslında kendi kardeşlerini öldürdüğünü gördüğü an izleyenleri şoke etti. Yamaç’ın bu planı karşısında Mahsun ve Çeto deliye dönerken, final sahnesinde Ersoy’un Yamaç’a olan teklifi büyük merak uyandırdı.

        SenaryosunuGökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğiniSinan Öztürküstleniyor. Çukur’daAras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memili, Erkan Avcı, Berkay Ateş, Kubilay Akagibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncularErcan Kesal, Perihan SavaşveŞenay Gürleryer alıyor. Dizide bu isimlereKadir Çermik, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Mehmet Yılmaz Ak, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Aytaç Uşun, İlayda Alişan, Ece Yaşar, Halil Babür, Gökşen Ateşeşlik ediyor.

        Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV'de!

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ