Çınarcık Belediyesi tarafından ilçede bulunan Merkez Camisinin boyanma çalışmaları vatandaşların yüreklerini ağzına getirdi. Vatandaşlar itfaiye aracının sepetinde yerden onlarca metre yükseklikteki minareyi boyayan belediye personelini izlediler.
Çınarcık Belediyesi  ilçede bulunan Merkez Camisinin minaresini boyadı. Ancak ortaya çıkan görüntü kelimenin tam anlamıyla yürekleri ağızlara getirdi. Çınarcık İtfaiyesine ait bir aracın sepetine binen belediye personeli minarenin balkon kısmına kadar yükseltildi.  Yerden onlarca metre yüksekte minareyi boyayan çalışanı izleyen vatandaşların ise adeta korkudan nefesleri kesildi. Vatandaşlar, "Tüm güvenlik önlemlerinin alındığını biliyoruz. Ancak yine de birinin bu kadar yüksekte çalıştığını görmek bizleri ürküttü. Belediyemiz gerçekten çok zor şartlarda dahi hizmet vermeyi sürdürüyor. Belediyemizi ve belediye personellerimizi yürekten kutluyoruz" dediler.
Çalışmalar kapsamında Çınarcık Merkez Camisinin minaresinin kabaran sıvaları temizlendi ve boyandı. Caminin dış cephesi de bakım ve boyama çalışmalarından nasibini aldı. 

Editör: TE Bilişim