Bu haber kez okundu.

Nedim Kuzu İçin Mevlid-İ Şerif Okutuldu
banner229

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu, geçen yıl 3 Nisan 2018 tarihinde yaşama veda eden STSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nedim Kuzu için vefatının senei devriyesi münasebetiyle Hacı Abdülkerim Kuzu Camide akşam namazından sonra Mevlidi Şerif okutuldu.

Nedim Kuzu için Kooperatif Mahallesinde bulunan Hacı Abdülkerim Kuzu Camisinde akşam namazının ardından bir mevlidi şerif okundu.

Okunan mevlid-i şerifin yanı sıra, Mevlide gelenlere gül suyu ve özel kutusu içinde Mevlit şekeri ikram edildi.

Mevlidi şerife Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekilleri Fuat Özgür Çalapkulu, Abdulkadir Demirhan,STSO Meclis Üyeleri, yakınları, sevenleri ile Siirt Ticaret ve Odası çalışanları katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ERKAN 5 yıl önce

RABBİM MEKANINI CENNET EYLESİN, SİİRT SEVDALISI .

Avatar
Yakup 5 yıl önce

Allah rahmet etsin. Değerli bir insandı . mütevazi, cana yakın, yardım sever kişiliği ile İnsanların sevgisini saygısını kazanan değerli bir insandı. Kuzu ailesinin ve tüm siirtlinin başı sağolsun .

Avatar
mehmet 5 yıl önce

mekanı cennet olsun.

Avatar
Emin 5 yıl önce

Siirt sana minnettar, kalbi, yüreği güzel insan mekanın cennet olsun .