Necmettin Yılmaz'ın babasından duygularından yazı

Necmettin Yılmaz'ın babasından duygularından yazı
PKK'lı hainlerce katledilen öğretmen Necmettin Yılmaz'ın babası Hamit Yılmaz, duygulandıran bir yazı paylaştı.

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesi’nde görev yapan ve memleketi Gümüşhane’ye gitmek üzere yola çıkan öğretmen Necmettin Yılmaz, 16 Haziran günü Tunceli- Erzincan karayolunu kesen PKK’lı teröristler tarafından, aracı yakıldıktan sonra kaçıldı.

PKK terör örgütü daha sonra öğretmen Yılmaz’ı şehit ettiklerini açıklarken, jandarma timleri Yılmaz’ın bulunması için operasyon başlatmıştı.

12 TEMMUZ'DA BULUNDU

12 Temmuz 2017 tarihi saat 12.20 sıralarında Tunceli-Pülümür karayolunun 25. kilometresinde bulunan Pülümür Çayı üzerinde erkek bir şahsa ait cansız beden bulunmuştu. Tunceli Devlet Hastanesi’nde yapılan ön otopside cesedin uzun süre suda kalması nedeniyle herhangi bir tespit yapılamadı.

Malatya Adli Tıp Kurumu’na gönderilen cansız bedenden alınan doku örneklerinin, öğretmen Necmettin Yılmaz’ın ailesinden alınan DNA örnekleriyle uyuştuğu belirlendi. Cesedin PKK'lı teröristler tarafından kaçırılan öğretmen Necmettin Yılmaz’a ait olduğu kesinleşmiş oldu.

BABADAN DUYGULANDIRAN YAZI

Şehit öğretmen Necmettin Yılmaz'ın babası Hamit Yılmaz, duygusal bir yazı paylaştı. Bir oğul kaybetmesine rağmen binlerce oğul kazandığını ifade eden Yılmaz, "Tek isteğim bu ülkede kardeşlik olsun. Kimsenin canı yanmasın" dedi.

İşte Hamit Yılmaz'ın paylaşımı:

Kimseye bir kinim, nefretim yoktur. Hayatım boyunca dil, din, ırk ayrımı yapmadım. Çocuklarımı da böyle büyüttüm. Biz bu ülede nereli olursa olsun, yıllarca birlikte kardeşçe yaşadık, kardeşçe yaşamaya da devam edeceğiz.

İnşaatlarda çalıştığım yıllar boyunca ülkenin her yerinden gelen arkadaşımla soframı, ekmeğimi paylaştım. Tunceli'ye gittiğimde de çok büyük yardım ve ilgi gördüm. Tunceli'de de, Urfa Siverek'te de ilgi çok önemliydi, çok değerliydi benim için... 

Bir oğul kaybettim, şimdi görüyorum da binlerce oğul kazandım. 

Tek isteğim bu ülkede kardeşlik olsun. Kimsenin canı yanmasın.

İlgili Haberler