Bodrum Gündem

Necla Akdeniz 2.Kitabı “Kaotika” Yı İmge Kitapevi’nde İmzaladı

Necla Akdeniz 2.Kitabı “Kaotika” Yı İmge Kitapevi’nde İmzaladı

Bodrum’da yaşayan Yazar Necla Akdeniz’in “Kaotika” adlı ikinci kitabı okurları ile buluştu. Oasis’teki İmge Kitapevi’nde kitaplarını imzalayan yazarın ilk romanı “Gök Kuşaksız”ın ardından ikinci kitabı “Kaotika” adlı romanı raflarda yerini aldı. Roman felsefik bir dil ile okuyucuyu, fantastik, heyecanlı ve içinde gizemi barındıran bir kurguya sürükleyecek. 

Bodrum Gündem Haber

Oasis İmge Kitapevi’nde okurlarıyla buluşan yazar Necla Akdeniz, geçtiğimiz hafta sonu düzenledikleri imza gününde okuyucularına kitaplarını imzaladı. İmza gününde yoğun katılım gerçekleşti. Yakın dostları Necla Akdeniz’i yalnız bırakmadı.

“Edebiyatın gücüne, sözün ve yazın büyüsüne inanan insanlar için yazıyorum” diyen Akdeniz şöyle devam etti, “Ama sadece söz cambazlığı yapan ya da yazmak için bir derdi, amacı olmayan şeyler yazmak istemiyorum. Her roman yazma serüvenimde bir amaç için yazıyorum. Eğer bir kişinin bile kalbine değebilirsem ne mutlu bana. Hepimiz içimizdeki boşlukları doldurmak için bir şeyler yapıyoruz. Bence edebiyat bunun için biçilmiş kaftan.

Hep yazmak istiyorum diyen Yazar Necla Akdeniz, “Her şeye dair yazmak, Cins, tür, sınıf, ırk, canlı, cansız ayırmadan yazmak. Hatta cinsiyetsiz romanlar yazmak. Kadın ve erkek ilişkisine dair çok şeyler yazıldı, artık yeni şeyler söylemek lazım diye düşünüyorum. Kendimi uzun sürmüş bir uykudan uyanmış ve asıl yapmam gerekeni hatırlamış olarak hissediyorum; yazmak. İşte bundan sonraki asıl muradım ve amacım budur” dedi.

İstanbul Doğumlu, Necla Akdeniz İzmir’de Ege Üniversitesi Felsefe Bölümünü bitirdi. Uzun yıllar bilişim sektöründe yöneticilik yaptı, daha sonra kendi şirketini kurdu. 2013 şirketini devrederek şehirden ayrıldı. Bodrum Gümüşlük’e yerleşti. İki çocuk annesi Necla Akdeniz, çocuklarını özgür bıraktı. Şimdi yazıyor…
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.