Necati Başkan Eskil'de kaçak su kullanımını ya bitirecek ya bitirecek

Necati Başkan Eskil'de kaçak su kullanımını ya bitirecek ya bitirecek

Başkan Belgemen kaçak suyla ilgili açıklamada kaçak su kullanımı konusunda hassasiyetlerinin üst sınırda olduğunu ifade ederek Eskil'de kaçak su kullanımını bitireceklerini vurguladı.

Belgemen'in açıklaması şu şekilde, 

"Hepinizin de bildiği gibi 2-3 sefer ilan ettik, Belediyemizce su borcu olanları duyurduk. Bir kısmı getirdi borçlarını yatırdı veya taksit yaptırdı. Ama bir kısmı hiç uğramadı. Bu su kullanımının ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Kaçak olarak kullandığımız bu sularla abdest aldığımızı, günlük yaşantımızda kullandığımızı, hayvanlarımıza içirdiğimizde ne gibi dinen sakıncası olduğunu hepimiz biliyoruz.
Şimdi sizlere sesleniyorum, borcunu düzenli olarak ödeyen vatandaşlar haklı olarak sitem ediyorlar, haklılar da. Bizim uyarımızı dikkate alarak veya Allah korkusuyla belediyeye olan su borcunu ödeyen vatandaşlarımızdan Allah razi olsun.
Hiç kimse kusura bakmasın bu paralar yetimin, öksüzün, yoksulun ve tüm 82 milyonun hakkı.
Suyu kaçak olarak kullanan vatandaşlar hepsi kendini biliyor. Bu suyu kaçak kullandığınız halde işiniz rast gidiyor mu, aile hayatınız, huzurunuz yerinde mi, bir kıyaslama yapın kendi kendinizle.
Belediye ekiplerimizce günde aşağı yukarı 8-10 kişi kaçak olarak su kullandığı tespit ediliyor. Siz bence bir an evvel gelin aboneliğinizi olun veya belediyemize olan borcunuzu ödeyin. Biz borçlular veya kaçak su kullananları ilan etmeden borçlarınızı ödeyin ve abone olun.
Belediye Encümenliğimizce bir karar alarak 5000 TL'nin üzerinde su borcu olan vatandaşlarımızın suyunu kapatacağız. Zaten bu vatandaşlarımızın çoğunluğu şuan itibariyle icralık, üzerinde kayıtlı taşınır veya taşınmaz varsa hepsine icra konmuş durumda.
Ayrıca kaçak olarak su kullanan veya su borcunu ödemediği için gerekli cezaları alan hiç kimse tarafımıza gelip bu konuda istekte bulunmasın.
İlk etapta 5000 TL'nin üzerindeki borçlulardan başlayacak olan bu uygulamamız daha sonra 5000 TL'nin altında borcu olan vatandaşlarımıza da uygulanacak."

Bu haber toplam 4569 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
27 Yorum