Ahmet Ataç 15 02 2024

Ne yapsak olmadı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ne yapsak olmadı
A
a

Şampiyonluk yolunda büyük bir fırsatı eline geçiren Eskişehirspor, Sivas’ı geçerek Süper Lig’in kapısını açmak istiyordu, ama ne yapsak olmadı. İki kere öne geçtiği karşılaşmada rakibiyle 2-2 berabere kalan Es Es 1 puana razı oldu.  

Sütiş Eskişehir
Semih perdeyi açtı

Mücadeleye Es Es oldukça tutuk başladı. Konuk ekip Sivas 19’uncu dakikada gole çok yaklaştı. Hakan ceza sahası içinde Boffin’i geçerek topu kaleye yolladı ancak meşin yuvarlak direkten döndü. Pozisyon anlamında sıkıntı yaşayan Es Es kötü oynadığı dakikalarda golü buldu. 29’uncu dakikada Hasan’ın ortasına iyi yükselen Semih, kafa vuruşuyla topu ağlara yolladı.

İlk yarı önde kapattık

38’de John Boye’un çabasıyla ceza sahasına kadar girerek çaprazdan yaptığı sert vuruşu Boffin güçlükle kornere attı. 40’da ise Erkan Zengin’in ceza sahası içinde buluştuğu topu istediği gibi kaleye yollayamadı. 45’te ise Es Es’in yaptığı hücumda rakibin sırtına çarpan top Uğur İnceman’ın önüne düştü. Onun vurduğu şut ise üstten auta çıktı. Müsabakanın ilk yarısını Es Es 1-0 önde kapattı.

Bir türlü kaçamadık

İkinci yarıya iyi başlayan yine konuk ekip Sivasspor oldu. 64’te Leandrinho sağ çaprazdan çektiği şutu Boffin çeldi. Seken topa dokunan John Boye skoru eşitledi. Es Es yine iyi oynamadığı dakikalarda öne geçti. 71’de kazanılan korner atışında Erkan’ın düzgün ortasına yükselen Meye, kafayla topu Sivas filelerine göndererek Siyah-Kırmızılıları 2-1 öne geçirdi. Skor üstünlüğünü eline alan Es Es bu avantajı da elinde tutamadı.

1 puana razı olduk

82’de Ergin’in ceza sahası içinde çektiği şut Leandrinho’nun önünde kaldı. Düzgün bir vuruş yapan Brezilyalı oyuncu skoru eşitledi. 85’de galibiyet için ataklarını sıklaştıran Eskişehirspor Ofoedu ile tehlikeli olmaya başladı. Bu dakikada Nijeryalı futbolcunun sağdan götürüp yaptığı ortaya  john Boye son anda yetişerek kornere attı. Maçta başka gol olmayınca Es Es sahadan 2-2 berabere ayrıldı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi