MENÜ

Ne gerek vardı?

Abone Ol Google News

İlk yarı tamamlandığında Galatasaray, küme düşme hattındaki Ankaragücü ceza alanı içinde sadece 5 kez topla buluşabilmişti. Çünkü pas temposu çok düşük ve pas bağlantıları bozuk bir Galatasaray 11’i vardı. Belhanda’nın savunmadan hücuma geçişlerde köprü niteliğindeki tek pasçılığı kadar Onyekuru’nun kenardan içeri yaptığı koşularda onu topla buluşturabilecek Taylan diyagonal paslarını da çok aradı Galatasaray. Tabii genel olarak bu tip maçların çilingiri olan Feghouli’yi de...

Haberin Devamı

İkinci yarı başlarken Fatih Terim hoca, 3 oyuncu değişikliği yaptı lakin oyuna Taylan, Belhanda veya Feghouli’den en az birini almadı. Linnes kötü değildi ama maçın kaderini değiştirebilecek kadar da iyi değildi, sol bekteki Ömer tercihi kadar Ömer’in tercihleri de sorgulanabilir: Son 10 dakikaya girilirken Galatasaray’ın yaptığı 20 ortadan sadece 4’ü isabetli olmuştu. Mohamed sahadayken Falcao’nun girmesiyle neden bu kadar erkenden 4-4-2’ye dönüldü, onu anlamak da irdelemek de kolay değil çünkü Mostafa bence hatalı bir kararla atılsa da Falcao yerine direkt Feghouli girseydi daha etkili olabilirdi.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Ömer Bayram bazı yerlerden duran topları iyi kullanıyor olsa da her yerden kullanması şart mı, Galatasaray’da başka duran top kullanıcısı yok mu? Kerem Aktürkoğlu daha fazla süre almayı hak etmiyor mu?

Maçın starı

Lobjanidze gerçekten de spektaküler bir gole imza attı. Muslera kadar kudretli bir kaleciyle karşı karşıyayken onu aşmak için ekstra bir yetenek sergilemeniz gerek. Yetenek kadar o anda o dibine vuruşa cesaret etmek de takdire şayan!

Maçın olayı

Mostafa’nın kartının rengini doğru bulmuyorum lakin MHK zahmet edip bir açıklama yaparsa, ben yanlış biliyorsam doğrusunu öğrenmek isterim.

Kısa mesaj

Taylan’ın bir sakatlığı yoksa 11’e mutlaka dönmesi gerekiyor. Taylan’ın 11’de başladığı ve Belhanda’nın da ona eşlik ettiği maçlar bu sezon Galatasaray’ın en iyi oynadığı maçlardı. Gedson, zaman zaman Emre Kılınç’ın rolünü de oynayabilir zaten arkasında-yanında Taylan, Belhanda gibi aynı futbol dilini konuşan oyuncularla her şekil daha verimli oynayabilir.

YORUM YAZ