KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Nisan 2024 Perşembe
17 °C Kısmen güneşli

Ne Elazığ'ı ne de Kırmoyu unutmadılar

12 Bingölspor taraftar grubu, haftasonu oynanan maçta hem 'Elâzığ üşüme Bingöl seninle' sloganını attı hem de geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Kırmo lakaplı Ahmet Beyboğa'nın koreografisini kapalı tribünde dalgalandırdı.

Ne Elazığ`ı ne de Kırmoyu unutmadılar
27 OCAK 2020 PAZARTESİ 16:20
5
2981
4
AA aa

Bingöl Şehir stadyumunda oynanan amatör lig futbol maçında Elazığ depreminin acısını paylaşmak amacıyla saygı duruşunda bulundular.

Şehir stadyumunda oynanan 12 Bingölspor ile Ağrı Patnosspor, maçında karşı karşıya geldi. 12 Bingölspor, Ağrı Patnosspor 4-1 mağlup etti. Şehir stadyumunda maç öncesinde her iki takımın sporcuları Elazığ'da yaşanan depremi ve geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Bingölspor sevdalısı Kırmo lakaplı Ahmet Beyboğa'nın acısını paylaşmak için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Taraftarlar ise Elazığ üşüme taraftar seninle, Elâzığ üşüme Bingöl seninle, Elâzığ üşüme biz 'de buradayız.” sloganı attılar.

Daha sonra kapalı tribünde Ahmet Beyboğa ve hayatını kaybeden iki taraftarın da hazırlanan koreografisi dalgalandırıldı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_54904)
28 Ocak 2020 Salı 12:59
kırmo sağken bu kadar değerli değildi. Yırtık şalvarı çok eski bir kazağı ile ortalıkta dolaşıyordu. Hiç duymadıkki biri çıkıp üst baş alı diye... Şimdi de kıymete bindi. Allah rahmet etsin..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_54901)
28 Ocak 2020 Salı 10:40
Editor, dogru baslik: 'Ne Elazig'i ne de Kirmo'yu unuttular'. Ya da: 'Hem Elazig'i hem de Kirmo'yu unutmadilar'
Misafir Kullanıcı (@Misafir_54894)
27 Ocak 2020 Pazartesi 23:23
Sdatyyuma ismi verilsin bir şeyde istenilse olsun bu memlkette gidin sorun halka yüzde 99 verilsin der ne kadar üzüyorsunuz bu halkı onca insan verilsin dedi
Misafir Kullanıcı (@Misafir_54892)
27 Ocak 2020 Pazartesi 22:36
Bingöl'lüre yakışan bir davranış tebrikler 12 Bingöl Spor taraftarlarına.
18.04.2024
12:14
Bingöl`de ‘Hüzün Çiçeği` kartpostallık görüntüler oluşturdu
Bingöl'de 'Hüzün Çiçeği' kartpostallık görüntüler oluşturdu
Bingöl dağlarında 'ağlayan gelin' veya 'hüzün çiçeği' olarak bilinen ters laleler, bahar ayının gelişiyle kendini göstermeye başladı. Açan çiçekler kartpostallık görüntüler oluşturdu.
18.04.2024
11:53
Bingöl`de ayı sürücü görüntülendi
Bingöl'de ayı sürücü görüntülendi
Bingöl'de karların erimesiyle kış uykusundan uyanan ayılar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
18.04.2024
11:27
Bingöl ekibi sunduğu lezzetler birinciliği kaptı!
Bingöl ekibi sunduğu lezzetler birinciliği kaptı!
Bitlis'in Tatvan ilçesinde düzenlenen 'MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması'nda Bingöl Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci oldu.
17.04.2024
16:26
Hastaneden randevu alıp gitmeyenlere yeni tedbirler geliyor
Hastaneden randevu alıp gitmeyenlere yeni tedbirler geliyor
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastane randevu sorununu çözmek için alınacak olan yeni tedbirler alınacağını açıkladı. Bakan Koca, 'Randevu alıp onay verdiği halde gelmeyenler için aynı branşta hiçbir hekime ve sağlık tesisine müracaat edilemeyecek. Aynı klinikten mükerrer randevu alınamayacak. Yakında devreye girecek yöntemle iki randevusunu aldığı halde ikinci kez randevusuna gelmeyenlerin randevu almasını 15 günlük zaman dilimi için bütün branşlara randevuya kapalı hale getireceğiz. Uygulama ilerledikçe ilave tedbirler almaya da devam edeceğiz' dedi.
17.04.2024
14:29
Bingöl`de çekilen video izlenme rekorları kırdı
Bingöl'de çekilen video izlenme rekorları kırdı
Motoruyla il il gezerek Türkiye'nin doğal güzelliklerini sosyal medya hesaplarından paylaşan Saliha Özkan'ın Bingöl'den çekip paylaştığı video, sosyal medyada milyonlarca izlenmeye ulaştı. Sempatik tavırları ile büyük beğeni toplayan Bingöllü Ali Tuçdan, 'Video sayesinde meşhur olduk' dedi.
16.04.2024
14:49
Hedef, Bingöl`ü sosyal hizmet şehri yapmak
Hedef, Bingöl'ü sosyal hizmet şehri yapmak
Birçok birimi farklı noktalarda hizmet veren ve müdürlük binası bulunmayan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, yatırım programına alınan projelerinde bu yıl kazma vurmayı hedefliyor. Proje kapsamında müdürlük binası, gündüz bakım evi, kadın konuk evi ve sosyal hizmet merkezi ile konferans salonu inşa edilecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın