Haberler

Sacramento Kings, Fenerbahçe'den Bogdanovic'e Yaptığı Teklifi Arttırdı

Güncelleme:

NBA ekibi Sacramento Kings, Fenerbahçe'de forma giyen Bogdan Bogdanovic için yaptığı 3 yıl için 30 milyon Dolarlık teklifini 36 milyon Dolar'a çıkardı. Oyuncu ise bu teklife sıcak baktı.

Sacramento Kings'in, Fenerbahçe'de forma giyen Bogdan Bogdanovic için yaptığı teklifi yükselttiği öne sürüldü.

TEKLİF 6 MİLYON DOLAR DAHA ARTTI

Sacramento Bee'den Ailene Voisin'in haberine göre Sacramento Kings'in Bogdan Bogdanovic'e teklifi 3 yıl 30 milyon Dolar'dan 3 yıl 36 milyon Dolar'a yükselttiği öne sürüldü. Oyuncunun bu teklife ise sıcak baktığı belirtildi.

Haberin detayında; Sacramento Kings'in 6 Temmuz'da Bogdan Bogdanovic ile kontrat imzalayacağı belirtildi.

24 yaşındaki Bogdan Bogdanovic, 2014 NBA draftında 27. sıradan, Phoenix Suns tarafından seçilmişti. Bogdanovic, 2016 draftı sırasında Sacramento Kings'e takaslanmıştı.

Bogdan Bogdanovic, bu sezon Fenerbahçe formasıyla çıktığı 22 EuroLeague maçında yüzde 43 üçlük oranıyla 14.6 sayı, 3.6 asist ve 3.8 ribaunt ortalamaları yakaladı.

İLK HABER SIRPLARDAN GELMİŞTİ

Sırp basının haberine göre Bogdanovic, NBA takımlarından Sacramento Kings'in yaptığı 3 yıllık 30 milyon Dolar'lık teklifi kabul etti.

Teklifi kabul etmenin Bogdanovic için kolay olmadığı vurgulanırken, Sırp yıldızın yakın bir zaman içinde Fenerbahçe'den ayrılacağı iddia edildi.

DIVAC ÇOK İSTİYOR

Sacramento Kings Genel Menejeri Vlade Divac, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Bogdanovic'i uzun zamandır takip ettiklerini ve kendisini takımda görmek istediklerini söylemişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bogdan Bogdanovic Sacramento Kings Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title