Anlık Bildirim

NBA geleceğin akıllı formasını tanıttı

NBA Komisyoneri Adam Silver, bu yılki All-Star Teknoloji Zirvesi'nde geleceğin akıllı formasını sergiledi. Akıllı telefonla kontrol edilebilen formadaki isim ve numara değiştirilebiliyor.
Kısa süre önce gerçekleştirilen All-Star Teknoloji Zirvesi'nde NBA Komisyoneri Adam Silver, üzerinde yazan isim ve numaranın anında değiştirilebileceği bir akıllı NBA forması tanıttı. Silver forma hakkında çok fazla detay vermedi ancak görebildiğimiz kadarı ile akıllı telefon uygulaması tarafından kontrol ediliyor.
Geleceğin akıllı forması olarak lanse edilen üründe, muhtemelen bir çeşit esnek ekran var. Böylelikle kullanıcılar akıllı telefon uygulaması ile bu ekranda gösterileni değiştirebilme şansına sahip olacaklar. Şimdilik sadece formada yazan isim ve numarayı değiştirmek mümkün. Yani henüz tamamen farklı bir takımın formasına dönüştürülemiyor.

Satışa sunulacak mı?

NBA'in bu formaları satışa sunma planının olup olmadığını bilmiyoruz. Ancak parlak bir fikir olduğu kesin. Özellikle de sevdiği oyuncunun formasını satın alanları sevindirecek. Zira favori oyuncuları başka bir takıma transfer olursa hemen formadaki ismi ve numarayı değiştirerek kullanmaya devam edebilecekler. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim