NAZİLLİ’DE GECE KARTALLARI GÜVEN VERİYOR

NAZİLLİ’DE GECE KARTALLARI GÜVEN VERİYOR

Aydın Nazilli’de görev yapan çarşı ve mahalle bekçileri hırsızlar ve torbacıların korkulu rüyası olmaya devam ediyor. Başarılı operasyonlara imza atan gece kartalları vatandaşlara güven veriyor.

Nazilli’de pek çok başarılı işlere imza atan gece kartalları, hırsızlara ve torbacılara yönelik operasyonlarında suçluları kıskıvrak yakalamaya devam ediyor. Gece kartalları olarak ‘Kasten Yaralama ve Mala Zarar Verme’ suçlarından aranan S.E'yi yakalayarak gözaltına alındı ve Asayiş Büro Amirliğine teslim ettiler. 
Son olarak Sümer Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde yaya devriye görevini ifade eden bekçiler, durumundan şüphelenen motosikleti durdurdular. Asayiş ve Trafik ekipleri ile birlikte plaka - sasi sorgusu yapılan 09 CAL 62 plakalı motosikletin 20 Ocak Pazartesi günü çalındığı tespit edildi. Motosiklet üzerindeki A.Ü. ve Y.K. gözaltına alındı. Şahıslar ifadeleri alınmak üzere Asayiş Büro Amirliği’ne teslim edildi.
Gece kartalları göreve başladıklarından bugüne kadar Nazilli’de yaptıkları başarılı işlerle geceleri huzurun bekçileri oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum