Nazilli'de Kitapçı’dan adrese teslim

Nazilli'de Kitapçı’dan adrese teslim
ABONE OL
Nazilli Kitapçı Kırtasiye, siparişleri adrese teslim ediyor

AYŞE AKTAŞ - Nazilli’nin uzun yıllardır kırtasiye ve kitap çeşitlerinin tek adresi olan Kitapçı Kırtasiye, koronavirüs tedbirlerinden dolayı dışarı çıkamayan vatandaşlarımızın ev yada iş yerlerine kırtasiye malzemelerini teslim ediyor.
Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıka,  hızla tüm dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye’de görülen koronavirüs salgını için tedbirler üst düzeyde alınmaya devam ediliyor. Vatandaşların evlerinden çıkmadığı bugünlerde iş yerlerini açmak zorunda kalan esnaf ise kendi tedbirleri ve vatandaşa hizmet için evlere servis yapmaya başladı. Nazilli’de uzun yıllardır kırtasiye sektöründe hizmet veren Kitapçı Kırtasiye işletmecisi Erdem Menderes Dilmen ise ,”Yaşadığımız bu zor süreçte evde kalan yada ofislerinde çalışan vatandaşlarımıza kırtasiye ihtiyaçlarını sipariş üzerine adreslerine teslim ediyoruz. Kırtasiye ihtiyacı, kitap, akıl oyunları, ofis malzemeleri gibi ihtiyaçları gideriyoruz. Vatandaşlarımızdan 50 TL ve üzeri siparişlerde servis ücreti almıyoruz ve siparişleri kapıda teslim ediyoruz. 50 TL altı siparişlerde ise 5 TL servis ücretimiz oluyor. Vatandaşlarımız kapı ödemeyi ister kredi kartıyla isteler ise nakit yapabilirler. Bu yaşadığımız şartlardan dolayı vatandaşın evden yada çalışanların iş yerlerinden dışarı çıkamadıklarından dolayı böyle bir hizmet sunuyoruz. Tabi bunun devamını getireceğiz şartlar düzeldiğinde de biz gerek iş yerlerine gerekse evlere hizmetimiz devam edecek” diye konuştu.

Ayrıca Dilmen, ”Kırtasiye ihtiyacı olan vatandaşların ise siparişlerini işyeri whatsapp hattı üzerinden veya sosyal medyada kitapçı sayfasının mesaj bölümünden de bizlere ulaşıp siparişlerini verebilirler ve sormak istediklerini sorabilirler” dedi. 

nazilli-kitapcidan-kitaplariniz-adrese-teslim-155712-d845f9d00f0f018f489b200249d9af4d.jpeg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.