Nazilli AK Parti'ye sürpriz aday

Nazilli AK Parti'ye sürpriz aday

İşadamı Engin Meriç, AK Parti Nazilli teşkilatında önümüzdeki günlerde yapılacak temayül öncesi adaylık müracatını yaptı.

AK Parti Nazilli ilçe teşkilatında da temayül öncesi başkan adayları netleşmeye başladı. İşadamı Engin Meriç, ilçe başkanlığı için adaylık başvurusu yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başlattığı kutlu yürüyüşte göreve talip olduğunu söyleyen Meriç, " 2002 yılından bu güne ülkemizin kalkınması için gece gündüz var gücüyle çalışan, milletimiz için en iyisi olacak buna mecburuz diyen başta Cumhurbaşkanımız ve AK Parti genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ın başlattığı bu kutlu hizmet yolunda bir nefer olmak her zaman bizim için önemli bir mihenk taşıdır. Bende bu duygu ve istek ile memleketimize hizmet etmek ve gecesi ile gündüzü ile çalışma yapan teşkilatımıza yeni bir ivme katmak için bu kutlu göreve talip oldum. Halka hizmet hakka hizmettir anlayışıyla çıkılan bu kutlu yolculuğun memleketimiz milletimiz ve hepimiz adına hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.

7410d81a-88c9-4f36-bef8-048bc42a57dc.jpg

Yıllardır Nazilli'ye hizmet ettiklerini kaydeden Meriç, "Deneyimli siyasetçilerin yetiştiği Malatya'da doğdum. İlk orta ogrenimimi Malatya da lise ogrenimimi Aydın'da tamamladım. Üniversite öğrenimimi Konya Selçuk  ve İzmir Ege Üniversitelerinde Mühendislik fakültesinde tamamladım.  Öğrenim hayatımdan sonra çeşitli alanlarda çalıştıktan sonra Nazilli'de MRC Güvenlik şirketlerini kurdum.2008 yılından itibarende sirketlerimde genel müdürlük ve yönetim kurulu başkanlığını yürütmekteyim.Bu arada çeşitli şirketlerde danışmanlık ve proje çözüm ortaklığı faaliyetlerini de yürütüyorum. Evli ve 1 çocuk sahibiyim.10 yıldır ekibimle beraber  Nazilli ye hizmet vermekteyim. Hizmetlerimize AK Parti ile güçlenerek devam etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.