Amasya İtimat

NACİ BOSTANCI İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Grup Başkanvekili Amasya milletvekili Naci Bostancı, 23 Mart 2017 Perşembe günü ilçemizde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Pazar yeri ve resmi kurumları ziyaret eden Bostancı, Orman Haftası nedeniyle gerçekleştirilen fidan dağıtım törenine de katıldı.

Referandum süreciyle ilgili de fikirlerini beyan eden Bostancı: “Siyaset güçlü olduğunda Türkiye’nin birliği ve istikametinde ülkenin geleceği için yüksek kararları almak ve uygulamak daha kolay mümkün olacaktır. Terörle mücadele istikrarlı hükümetler gerektirir. Kararlı bir irade gerektirir. Kendi içinde uyumlu siyasi aktörler gerektirir. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi terörle mücadele bakımından da bunu temin ediyor. Halkımız bütün bunların farkında. Türkiye için tarihi bir eşik olduğunu görüyor ve o yüzden tam anlamı ile destek veriyor. Bu sistemin sadece hali hazırda destek veren AK Parti’li, Milliyetçi Hareket Parti’li vatandaşlarımız bakımından değil, CHP ve HDP’ye oy veren, Türkiye’nin birliği istikametinde kanaatlere sahip olan, demokrasi ve özgürlükler üzerinde yürümek isteyen vatandaşlarımız bakımından da iyi olacağı konusunda hiç kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

Yorum Ekle

CEVAPLA

Yorumunuzu giriniz.
Lütfen isminizi giriniz.