MUTLU SON ALANYA SPOR SÜPER LİGDE

Multigroup Alanyaspor, normal süresi ve uzatma dakikaları berabere sonuçlanan maçta Adana Demirspor'u penaltı atışları sonunda 4-2 yenerek Spor Toto Süper Lig'e çıkan 3. takım oldu.

MUTLU SON ALANYA SPOR SÜPER LİGDE

Multigroup Alanyaspor, normal süresi ve uzatma dakikaları berabere sonuçlanan maçta Adana Demirspor'u penaltı atışları sonunda 4-2 yenerek Spor Toto Süper Lig'e çıkan 3. takım oldu.

27 Mayıs 2016 Cuma 23:04
MUTLU SON ALANYA SPOR SÜPER LİGDE
Multigroup Alanyaspor, normal süresi ve uzatma dakikaları berabere sonuçlanan maçta Adana Demirspor'u penaltı atışları sonunda 4-2 yenerek Spor Toto Süper Lig'e çıkan 3. takım oldu

STAT: Konya Torku Arena Stadyumu

HAKEMLER: Bülent Yıldırım, Ekrem Kan, Asım Yusuf Öz.

MULTİGROUP ALANYASPOR: Haydar, Yasin, Sezer, Nuru (Dk.75 Ahmet), Özgür, Deniz (Dk.110 Barış), Galip, Emre, Tayfur, Sinan, Ayite (Dk.59 Peroviç).

ADANA DEMİRSPOR: Fevzi, Attamah (Dk.110 Abdulkadir), Ahmet Burak, Pote, Anıl (Dk.46 Kenan), Tiago Bezerra, Burak Çalık (Dk.85 Hüseyin), Barış, Onur, Murat, İbrahim Moro.

SARI KARTLAR: Özgür, Galip, Emre (Multigroup Alanyaspor), Kenan, Ahmet Burak (Adana Demirspor)

MAÇIN ÖYKÜSÜ
Karşılaşmanın 5'inci dakikasında Ayite'nin ceza sahası dışından vurduğu sert şut az farkla auta gitti. 8'inci dakikada Multigroup Alanyaspor defansının uzaklaştıramadığı top karambolde kaldı. Topu önünde bulan Pote, takımını kafa ile attığı golle öne geçirdi 1-0. 11'inci dakikada Multigroup Alanyaspor ceza sahasının hemen dışından serbest vuruş kazandı. Galip Güzel'in yerden kullandığı serbest vuruşta kaleci Fevzi topu tek hamlede kontrol etmeyi başardı. 37'nci dakikada Yasin sağdan iyi ortaladı. Topa yükselen Emre kafayı vurdu ve takımının beraberlik golünü attı 1-1. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sona erdi. Mücadelenin 69'uncu dakikasında Burak orta sahadan aldığı topla hızla ileriye doğru hücuma çıktı. Ceza sahası içerisine girdiği anda Yasin müdahale etti ve topu kornere çıkardı. Maçın normal süresi 1-1 sona erdi ve uzatma dakikalarına geçildi. Mücadelenin 96'ncı dakikasında Sinan sağ kanatta aldığı topu içeri ortaladı. İyi yükselen Tayfur topu ıskaladı. Uzatma dakikalarının ilk yarısında eşitlik bozulmadı 1-1. Uzatmanın ikinci devresinde de eşitlik bozulmadı ve penaltı atışlarına geçildi.

MAÇTAN NOTLAR - Karşılaşma futbola uygun bir zeminde ve yaklaşık 25.000'i aşkın futbol severin önünde oynandı. - Karşılaşmayı izleyenler arasında Antalya Milletvekilleri, Alanyasporlu yöneticiler, Alanya protokolü ve çok sayıda bürokrat vardı. - Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, son oynanan Balıkesirspor maçının ilk onbirini sahaya sürdü. - Multigroup Alanyaspor taraftar grupları Alanyasporlular, Grup Şimşekler ve Grup Kale Arkası'nın yanı sıra, Alanya'dan ve çevre illerden gelen 10.000'i aşkın taraftar Alanyaspor'u destekledi. - Antalyaspor taraftar grupları da Konya Torku Arena'daki yerlerini alarak Alanyaspor'u destekledi.
Son Güncelleme: 27.05.2016 23:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81