Büyük Torbalı

Müşteri memnuniyeti esaslı proje

Torbalı aktif olarak çalışan 52 takside müşteri memnuniyeti düşünülerek yeni bir uygulama başlatıldı. Taksilerin her birinin camına asılan kartlarla sadece o araca ait numaralar verildi. Araçların şoför bilgileri plakasının yer aldığı kartlarla olası müşteri mağduriyetlerinin önüne geçilmesi hedefleniyor.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Müşteri memnuniyeti esaslı proje
269 Görüntüleme
20 Şubat 2019 - 10:08
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

DÜNYA genelinde taksiler her daim insanlığın en önemli ulaşım araçlarından biri oldu. Adına şarkılar yazılan, diziler çekilen bu ulaşım aracı doğal olarak gelişen teknolojinin nimetlerinden faydalandı. Fakat hiç bir dönemde popülerliğini yitirmedi, aksine zaman geçtikçe insanlar tarafından daha çok tercih edilmeye başlandı. Genellikle acelesi olan ve toplu taşıma araçlarıyla vakit kaybetmek istemeyen kişilerin kullandıkları taksilerde zaman zaman müşterileri ile taksi şöfürü arasında sorunlar çıkıyor. Torbalıda bu sorunları ortadan kaldıracak bir çalışmaya imza atıldı.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ESASLI PROJE

Torbalı sokaklarında aktif olarak 52 taksi çalışıyor. İlçenin ulaşımında önemli bir yer tutan taksilerde bir hafta önce müşterileri memnun edecek bir uygulama hayata girdi. Torbalı Emniyet Müdürlüğü ve Torbalı Şoförler Odası ile görüşülerek başlatılan uygulamayla 52 sarı taksinin rahatça görünelebilecek kısmına kart asıldı. Kartlarda her taksiye özgün verilen numaralarının dışında aracın şoförünün adı, plakası, çalıştığı durak ve şikayet numarası yer alıyor.  Taksilerde sorun yaşayan müşterilerin sorunlarını çözmek üzere geliştirilen proje ile taksi müşterileri sorunlarını aktarmak için direkt muhatapları olacak.

DAHA KOL AY İLETİŞİM

İlçedeki taksilerden sorumlu olan Hüseyin Adanar konuya ilişkin, “Torbalı taksi şoförleri olarak bu projeyi Şoförler Odası ve Emniyet güçlerine danışarak hayata geçirdik. Amacımız tamamen müşterilerimizin sorunlarını ortadan kaldırmak. Vatandaşlar bazen taksilerde çantalarını veya değerli eşyalarını unutuyor. Araçların bilgilerini içeren kartlar içerinde de görülebiliyor. Müşteri eğer böyle bir durumla karşılaşırsa taksiciye daha rahat ulaşabilir” diyerek uygulamanın amaç ve gayesi hakkında bilgi verdi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web