İstanbul Güngörende bulunan Hacıoğlu köyü Derneğinde Bayburtlu hemşerilerimizle bir araya gelen Mustafa Yeneroğlu Avrupada Ak Partinin seçim çalışmalarını yürüttüğünü belirtti.

Dernek toplantısına Ak Parti Güngören İlçe Başkanı Ercüment  Sever ve teşkilat mensuplarıyla birlikte gelen Mustafa Yeneroğlunu  Hacıoğlu Dernek Başkanı Erdoğan Durmuş ,Dernek yönetimi,Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel sekreteri Erol Atasoy ve hemşerilerimiz  karşıladı.

Dernek Başkanı Erdoğan Durmuş hoşgeldin konuşması yaparak bölgemizden Milletvekili adayı olan Mustafa Yeneroğluna başarılar diledi ve hemşerilerimizin bu seçimde daha fazla çalışması lazım dedi.

Mustafa yeneroğluda Hemşerilerimize seslenerek  Bayburtun Osluk köyünden bir kardeşinizim diyerek tüm eğitim hayatının Avrupada geçtiğini belirtti.

Ülkemizin yarınları için mücadele etmeye devam edeceğiz 

Yeneroğlu Avrupada Milligörüş teşkilatlarında görev yaptığını ve son olarak ta genel sekreterlik yaptığını söyledi.Cumhurbaşkanımızın Başbakanlık yaptığı dönemde kendilerine yurtdışı danışmanlığı yaptığını ifade etti.

Yeneroğlu Ülkemizin yarınları için mücadele etmeye devam edeceğiz diyerek,Ülkemizi Dünyada çok daha ileri noktaya taşıyacak ve dini değerlerimize daha fazla sahip çıkacağız ,Bayburtlu hemşerilerimizde bu mücadelede yanımızda olacaklardır dedi.Yeneroğlu İstanbuldan ziyade daha çok Avrupada çalışacaklarını belirtti.31 Mayısta Avrupadaki seçim çalışmaları bittikten sonra ülkemize dönerek çalışmalara burda devam edeceğim dedi.





Mustafa Yeneroğlu Ak Parti İstanbul 3. Bölgr Millrtvekili adayı

Ak Parti Güngören İlçe Başkanı

Hacıoğlu Köyü Dernek Başkanı