Mustafa Denizli'ye hiç yakıştıramadım

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Mustafa Denizli'ye hiç yakıştıramadım
A
a

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehirspor hakkında açıklamalarda bulundu. Ataç, “Zorluklar kulübü kuşatmış durumda. Bunu çözmek için belediyelerden yardım istiyorlar. Haklılar, hepimizin yardım etmesi gerekiyor” dedi.

Sütiş Eskişehir
Denizli işi bıraksın
Ahmet Ataç, ES Group’tan Aytaç Ersoy’a konuşan Ataç şunları söyledi; “Çok rahat çıkabileceğimiz ligden kendi hatalarımız sonrası çıkamadık. Çok büyük hatalar yaptık. Belki antrenör, belki yönetim belki de futbolcular tarafından oldu ama son maçtaki Mustafa Denizli’nin yaptığı hataları ona hiç yakıştıramadım. Artık mesleği bıraksın. Gidip başka takımların canını yakmasın” ifadelerini kullandı.
 
“Şampiyon olurduk”
“Takım sahadan çekildi, alınan birçok mağlubiyet ve beraberlikler… Takım elini kolunu sallaya sallaya Süper Lig’e çıkacağı yerde bu konuma düştü. Göztepe ile oynanan final maçının ilk devresini izledim. İkinci devre çıkmak zorunda kaldım. Sanki Eskişehirspor’un başına gelecekler içime doğdu. İnanın çok üzgünüm”
 
Durumu çok zor
“Halil Başkan ve yönetiminin durumu çok zor… Zorluklar kulübü her taraftan kuşatmış. Bunu çözmek için şehirden, belediyelerden yardım istiyorlar. Haklı da olabilirler. Hepimizin de yardım etmesi gerekiyor” dedi. Başkan olarak Ünal’ın devam edeceğine inan Ataç, “Bence yine Halil Başkan devam edecek. Şu an nefes almak istiyor. Bulunduğumuz ligde ciddi bir deneyim kazandı. Zaten deneyimliydi.”
 
Herkes akıl veriyor
“Kulübe şu an ben de dahil hepimiz akıl veriyoruz” diyen Ataç, “Bizler de ne yapacağımızı bilemiyoruz. Bu sadece para vermekle de ilintili değil. Profesyonel futbol için bir tabirim var ‘Dipsiz kuyu’ Ne atarsanız gider, geri dönen hiç birşey olmaz… Galatasaray UEFA Kupası’nı kazandı. Zannedersiniz ki maddi açıdan rahatladı. Bugün borç batağında. Başarı artarken gelir artmıyor, borç artıyor. Futbolda buna inanamıyorum. Yönetimsel sıkıntılar var.”
 
Herkes bir araya gelmeli
“Bizim bir an önce ‘İyi yönetilmeye’ ihtiyacımız var. Şehirde herkesin hayır diyemeyeceği insanlar bir araya gelip yönetimi oluşturmalı. Para bulunur. Ama doğru harcanması önemli. Ortak akıla ihtiyaç var. Bu sadece kongrelerle olmaz. Eskişehirspor’un başarılı olmasını gönülden istiyoruz. Kendi altyapımızı oluşturmalıyız. Kendi evlatlarımız Eskişehirspor’da forma giymeli.”
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi